София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)
за резервации: 02/421 90 68
http://www.restauranttalents.bg/
https://www.facebook.com/restauranttalents
работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа
Обяд/ Вечеря
Меню, цена 32 лв.
Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна Резерва; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay barrique 2015 и Castellum Cabernet Sauvignon 2013 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Амюз: Мус от българско сирене с пудра от розови домати и чипс от спанак
Amuse: Bulgarian cheese mousse with pink tomato powder and spinach chips
Предястие: Поширани зеленчуци с шафраново айоли и тиквени семки
Starter: Poached vegetables with saffron aioli and pumpkin seeds
Основно: Патешко магре приготвено су вид с карамелизиран шалот, бавно готвено червено зеле и пюре от кестени
Main Course: Sous vide duck magret with caramelized shallot, slow - cooked red cabbage and chestnuts puree
Десерт: Парфе от бял шоколад с компот от манго и пистачо туйл
Dessert: White chocolate parfait with mango compote and pistachio tuille