Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
Гост-готвач: Ивайло Миров Ивайло Миров се занимава професионално с кулинария едва от шест години, но за това време е натрупал солиден опит сред екипите на хотел "Хилтън", частният "Резидънс клуб", а от година и половина работи като су шеф в посолството на Република Франция в България. Ивайло е имал възможността да направи и стаж в Министерство на външните работи на Франция, където е научил тънкостите на френската кухня от местни шеф-готвачи. Освен с работата си в посолството, той се занимава и с организирането на различни събития и тематични вечери заедно с добре познатия на кулинарната ни сцена шеф Антоан Верест, два пъти носител на наградата на списание "Бакхус" "Ресторант на годината". На 27 юни от 19:30 ч. заедно с Ивайло ще се потопим в магията на френската кухня с неговото четиристепенно меню. Очакваме ви в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко и в компанията на специална селекция вина. |
|
Меню ❧ Amuse-bouche: Пълнено яйце с течен жълтък, шантили с лимон и "Quatre épices" брускета от хляб с активен въглен и ферментирали кайсии Поднесено с чаша вино, селектирано от Seewines ❧ Entrée: Сафрид в темпура с туршия от краставици и айоли сос Поднесено с чаша вино, селектирано от Seewines ❧ Plat principal: Телешки бузи с картофено пюре, лук конфи, пресен лук, глазирани моркови и Деми глас Поднесено с чаша вино, селектирано от Seewines ❧ Dessert: Paris-Brest с лешников крем и ягоди. Поднесено с дижестив |