Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Гост-готвач: Цвета Последна вечеря за 2018! Няма как да е стандартна. Този път сме ви приготвили нещо различно, миксирано, вкусно, коледно, добре забъркано, хубаво омесено и приятно опушено. Гост-готвач е Цветa, която избира кухненския плот пред офисния стол. Архитект по професия, Цвета открива призванието си в кухнята, започвайки работа в ресторант Lavanda, после изкарва професионален курс в HRC Академията, което я отвеждат в ресторант "Космос", минава през бистро "Кръг" и в момента се е впуснала да изучава магията на хляба при "Братя Хлебари". И в съвсем приятелски разговор решаваме да направим заедно една вълнуваща декемврийска вечеря, в която да се отпуснем и да подложим добре за празниците. На 20 декември от 19:30 ч. заедно с Цвета и Анастас от бар "Република" ще опитате типични и не чак толкова, зимни ястия, съчетани с умерени дози различни напитки. Очакваме ви в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко. Обещаваме да ни е коледно. |
|
Меню: Стартер: ❧ Опушена сланина с чабата с активен въглен *Поднесено с шот Bloody Mary ❧ Свинска супа със сок от кисело зеле и джин Предястие: ❧ Боб яхния с шоколадов хляб *Поднесена със скоч Основно ястие: ❧ Хляб с квас, замесен със бавно печено свинско месо и сос от свинско "жу" *Поднесено с чаша вино Villa Melnik Aplauz Premium Reserve Каберне Совиньон 2015 Десерт: ❧ Ръчно приготвен шоколадов бонобон с ментово сърце *Поднесено с Hennessy |