Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Гост-готвачи: Кристина Ошанова и Иван Жиров от SupaStar Макар и да сме месец преди Коледа, продължаваме да носим в сърцата си топлите лъчи от гръцкото слънце и ви каним на една весела, стопляща душата вечеря, за да си припомним заедно философия за живот на нашата мила страна-съседка с помощта на следващите ни гост-готвачи. Кристина и Иван са от онези градски хора, които просто няма как да не познаваш. Освен с чаровното си присъствие, хилядите приятелски истории и заведенията SupaStar, двамата братовчеди са известни и с кулинарните си умения и любовта към гръцката кухня. И двамата са живели дълго време в Гърция и там са развили своя вкус и познания към храната, особено в частта с рибите и рибните деликатеси. Честите приятелски вечери в дома на Кристина я превръщат в истински саганаки-майстор и просто нямаше как да не я поканим на нашата кухненска сцена, защото освен добри готвачи-любители, Иван и Кристина са чудесни приятели и весела компания. На 22 ноември от 19:30 ч. заедно с Кристина и Иван ще ударим по едно сритаки за стомасите ни с тематично гръцко меню, в комбинация с напитки. Очакваме ви в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко. Обещаваме гръцко, карамфили, вино, ципуро и нашето добро настроение. |
|
Меню: Гръцки разядки: ❧ Тиросалата (пикантна разядка със сирене) ❧ Мелидзаносалата (печен патладжан със зехтин, чесън и и сирене) ❧ Тарамосалата (хайвер) ❧ Жълт, селски хляб от пекарна Kostas *Поднесено с ципуро Idoniko Салати: ❧ Критска салата (сухари, свежи зеленчуци, каперси, мариновани гръцки чушки, риган, сирене, балсамова редукция, гръцки зехтин) ❧ Пържени чушки сиврия *Поднесени с чаша F2F Совиньон Блан 2017 Предястие: ❧ Псаросупа (три вида диво уловени големи бели риби, плътен зеленчуков бульон) *Поднесено с чаша F2F Шардоне 2016 Основно ястие: ❧ Гаридес саганаки (скариди със сирене, домашен доматен сос и узо, запечени на фурна) *Поднесено с чаша F2F ROSE Каберне Совиньон&Марселан 2017 Десерт: ❧ Портокалопита (сиропиран сладкиш) ❧ Цедено мляко със сладко от смокини |