Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
Гост-готвач: Адриана Гюзелева Адриана е израстнала и прекарала голяма част от живота си в Рим и можем спокойно да кажем, че Италия тече в кръвта й. Там се научава да готви и гурме пътешествията се превръщат в нейната страст. След като се завърща в България, започва своята кулинарна платформа - www.infoodveritas.com, чрез която се опитва да пренесе италианската емоция и любов към храната в България. "В храната е истината, чрез храната и около масата се раждат истини. Желанието ми е да разкрия някои по-дълбоки черти и признания на хората около мен. Сърцевината на разговорите са храната, любовта и живота." Заедно с Адриана ви каним да преживеем една вълнуваща италианска афера, в която ще комбинираме вкусове и аромати от провинциалната идилия на италианските села с колоритния чар на големите градове. Очаква ни филмова музика, насторение и вкусна храна. Заповядайте на 26 април, от 19:30 ч. в демонстрационен ресторант Show How/Томеко. |
|
Меню: Antipasto: ❧ Friselle pugliesi condite con pomodorini cigliegia, origano e olio EVO Брускети от регион Пулия с чери домати, риган и зехтин екстра върджин Поднесено с чаша APEROL Spritz Primo: ❧ Farfalle con zucchine, provola ed un accento di menta piperita Къса паста "пеперуди" с тиквички, сирене провола и щипка мента Поднесени с чаша бяло вино Tenuta Carretta Cayega, Roero Arneis DOCG, Italia Secondo: ❧ Saltimbocca alla romana ricetta originale, con prosciutto crudo e salvia Оригинална римска рецепта – телешко месо от шол, приготвено тънко, с прошуто крудо и салвия Поднесено с чаша червено вино Tenuta Carretta Podio, Langhe Nebbiolo, DOC, Italia Dolce: ❧ Crema al mascarpone con fragole fresche Крем Маскарпоне с пресни ягоди Поднесено с италиански дижестив Averna |