Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Гост-готвач: Давид Стрхан https://cookologybulgaria.com/ Давид е един от най-усмихнатите, ведри и смели хора, които сме срещали напоследък. Само на 26 години, а историческите му познания за стара Европа са като на човек, преживял две войни. Родом от Словакия, Давид обикаля цяла Европа и като в приказките - накрая любовта побеждава и от 3 години е за постоянно в България. През деня Давид работи във фармацевтичната индустрия, а в свободното си време се отдава на кулинарно творчество. Давид участва и в "Мастър Шеф" за кратко, но не успява да се измъкне от работните си ангажименти и връща престилката. Днес преподава кулинарни курсове в Амюз буш и заедно със су-шеф партньора си Тодор Димитров създават блога cookologybulgaria.bg. Страстта му към готвенето идва още от ястията на неговата унгарска баба и познанията за тиролската кухня на дядо му, който пък е австриец. И така вдъхновението на Давид добива форма в класически австро-унгарски ястия, поднесени с младежки дух. Каним ви да се запознаете на живо с Давид и да опитате неговото четиристепенно имперско меню на 23 ноември от 19:30 в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко и в компанията на специална селекция вина. Този път ще сложим белите покривки и ще ви очакваме с музикална изненада. |
|
Меню: Стартер: ❧ Карловарски кнедли с мус от планинско сирене, печена дюла, лешници и микс от салати Поднесено с чаша бяло вино Katarzyna La Bella Chardonnay & Viognier & Sauvignon Blanc & Traminer 2016 Предястие: ❧ Унгарска супа – "Гулаш" с говеждо месо Поднесено с чаша бяло вино Katarzyna La Bella Chardonnay & Viognier & Sauvignon Blanc & Traminer 2016 Основно: ❧ Патешко бутче конфи със сладко-кисело червено зеле, ябълков сос и домашно парено хлебче Поднесено с чаша Katarzyna La Bella Cabernet Sauvignon & Merlot & Malbec & Syrah Десерт: ❧ "Kaiser" щрудел с крем англез и тофи карамел Поднесено с Tatratea |