С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събитие

Вечеря: Есен за ядене

Бакхус
25 Август 2017, 16:13, 14664 прочитания
Share Tweet Pin it Share

Гост-готвач: Михаела Белорешка
http://goodnaturedfood.org/

Михаела Белорешка е психолог и хранителен терапевт по образование и творец по призвание. Както самата тя казва, нейна страст са храната, животът и хората. Обича пътешествията, срещите с нови култури, порядки и ястия, които я вдъхновяват да започне блога си Good Natured Food и заедно с Иван Желязков - проектът Blue Birds.
Михаела е автор на редица концептуални вечери, които остават своя отпечатък в съзнанието ни с нестандартните менюта и каузите, които стоят зад тях.
"Храната от природата, в своя естествен вид е нашият най-добронамерен приятел. Тя крие здраве, култура, история, духовност. Тя е социалният двигател в една общност. Нека я споделим и празнуваме красотата й, носеща здраве"


На 21 септември заедно с Михаела ще посрещнем първа есен с нейното вдъхновяващо четиристепенно меню. Очакваме ви в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко и в компанията на специална селекция вина от Загрей.
Меню:

Салата:

Цвят на есен:
З
еленолистни, печен фенел, целина и тиква, мус от сирена, шам-фъстък и грозде

Поднесено с чаша Тиара Бял Мавруд 2016

Предястие:

Вкус на есен:
Квасен хляб с билкова кора, пикантен нахут, лимонов спанак, малиново цвекло, туршия от моркови и ряпа, тиквен сос


Поднесени с чаша Тиара Бял Мавруд 2016

Основно:

Аромат на есен:
Канелени кюфтенца от пасищно телешко и ИБС*, зелена полента, червено зеле с лют лешников сос, мармалад от моркови
*Източно-балканска свиня

Поднесено с чаша Виница Мавруд 2013

Десерт:

Осезание за есен: Круша в черен бъз, млечнокисел страчатела сос с рози, шоколадова кора с джинджифил и сол

Поднесено с Hennessy Fine de Cognac

Час:
19:30 ч .

Дата:
21 септември 2017 г.

Място:
Демонстрационен ресторант ShowHow/ Томеко.

Цена*:
60 лв.
*В цената е включена и селекция напитки към всяко ястие.
**На събитието ще се предлагат алкохол и цигари, поради което присъствието на малолетни лица не се допуска.


❤︎ Благодарим на партньорите на събитието:
- Верига магазини Kaufland
- Дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino и коняк Hennessy Fine de Cognac, предоставени от Авенди ООД
- Винарна Загрей
- Coravin Bulgaria
- Демонстрационен ресторант ShowHow/ Томеко

Местата са ограничени, затова молим да се свържете с нас на посочените по-долу контакти до 18.09.2017, за да запазим вашето място, след което да заплатите таксата по банков път:

Икономедиа АД
БАКБ АД СОФИЯ
BIC: BGUSBGSF
В лева: BG25BGUS91601002400000
Основание за плащане: Вечеря Бакхус


Цена: 60 лв.

За повече информация:
тел.: 02/ 4615 464

[email protected]