Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Гост-готвач: Михаела Белорешка http://goodnaturedfood.org/ Михаела Белорешка е психолог и хранителен терапевт по образование и творец по призвание. Както самата тя казва, нейна страст са храната, животът и хората. Обича пътешествията, срещите с нови култури, порядки и ястия, които я вдъхновяват да започне блога си Good Natured Food и заедно с Иван Желязков - проектът Blue Birds. Михаела е автор на редица концептуални вечери, които остават своя отпечатък в съзнанието ни с нестандартните менюта и каузите, които стоят зад тях. "Храната от природата, в своя естествен вид е нашият най-добронамерен приятел. Тя крие здраве, култура, история, духовност. Тя е социалният двигател в една общност. Нека я споделим и празнуваме красотата й, носеща здраве" На 21 септември заедно с Михаела ще посрещнем първа есен с нейното вдъхновяващо четиристепенно меню. Очакваме ви в уютната атмосфера на демонстрационен ресторант Show How/Томеко и в компанията на специална селекция вина от Загрей. |
|
Меню: Салата: ❧ Цвят на есен: Зеленолистни, печен фенел, целина и тиква, мус от сирена, шам-фъстък и грозде Поднесено с чаша Тиара Бял Мавруд 2016 Предястие: ❧ Вкус на есен: Квасен хляб с билкова кора, пикантен нахут, лимонов спанак, малиново цвекло, туршия от моркови и ряпа, тиквен сос Поднесени с чаша Тиара Бял Мавруд 2016 Основно: ❧ Аромат на есен: Канелени кюфтенца от пасищно телешко и ИБС*, зелена полента, червено зеле с лют лешников сос, мармалад от моркови Поднесено с чаша Виница Мавруд 2013 Десерт: ❧ Осезание за есен: Круша в черен бъз, млечнокисел страчатела сос с рози, шоколадова кора с джинджифил и сол Поднесено с Hennessy Fine de Cognac |