Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
Отиди, опитай, обикни Списание "Бакхус" стартира нов проект - специално организирани посещения до селектирани български изби и винени региони в рамките на един ден с нощувка. На 9 септември се отправяме към втората ни дестинация - Винарска изба "Едоардо Миролио" в с. Еленово, Тракийска низина. Ще имате възможността да посетите лозето и избата по време на кампания, да научите повече за винопроизводството и пенливите вина, да опитате вкусни местни деликатеси и да дегустирате избрани вина. В свободното време всеки може да се наслади на басейн с панорамна гледка, красива градина и малък зоопарк. Гостите на "Бакхус Вино Ден" ще бъдат настанени в хотела към избата "Соли Инвикто". Хотелът разполага с 10 стаи*, като всяка една е посветена на различен български сорт грозде. Денят ще завърши с изискана вечеря с четиристепенно меню, фюжън между българска и италианска кухня, в компанията на селекция вина от "Едоардо Миролио". Подарете си едно незабравимо преживяване, за да отпиете и вкусите от красотата на България. Запазете вашето място още сега. * Цената и настаняването важат за двама души в една стая. **Събитието е само за пълнолетни. |
|
Програма: 9 септември ✵ 8:30 тръгване от София ✵ 12:00 настаняване в хотела на Винарска изба "Едоардо Миролио" ✵ 12:30 - 14:00 Сезонен обяд в ресторанта на хотела с местни деликатеси ✵ 14:00 – 16:00 Винен урок и обиколка на избата - как се бере гроздето и какви са фазите на зреене на различните сортове - разликите между българските и чуждите сортове - първи стъпки в превръщането на вино - тънкостите на създаването на пенливи вина по класическия метод Шампеноаз и разликата между просеко и шампанско - какво е органично вино и как се прави ✵ 16:00 - 18:00 свободно време за релакс - панорамен открит басейн с гледка към лозята - разходка из градините на винарското имение - кът с малка зоологическа градина ✵ 18:00-19:30 Дегустация на 6 специални вина в дегустационната зала на избата - бяло, розе, шампанизирано и червено и специално за гостите на Бакхус - лимитираната селекция "Резерви Еленово" ✵ 20:00 официална вечеря в ресторанта на хотела - четиристепенно меню, фюжън между българска и италианска кухня, поднесено с вината на Едоардо Миролио 10 септември ✵ 9:00 - 11:30 закуска и свободно време ✵ 12:00 отпътуване за София |