Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
Гост-готвач: Сибел Реджеб www.sibelcooks.com Сибел Реджеб е първият гост-готвач любител на вечерите, които "Бакхус" започна да организира още през 2013 година. Сибел води кулинарния блог www.sibelcooks.com, в който споделя лични рецепти, кулинарни преживявания с приятели и свои наблюдения върху сервираната от авиокомпаниите храна. Увлечението й по готвенето идва преди години, откакто получава новата си кухня вкъщи, "която ми дава свобода за творчество". На 18 май, Сибел Реджеб ще ни разходи из Анадола, като представи традиционни ястия от различните краища на региона. Заповядайте на една кулинарна разходка с много вкус, ароматни подправки и неустоими рецепти. |
|
Меню: Студено предястие: ✶ Пиле по черкезки ✶ Гъст таратор с тахан ✶ Кюфтета от червена леща Сервирано с бяло вино Kavaklidere selection Топло предястие: ✶ Бюрек роза Сервирано с Tekirdag Raki Gold Основно ястие: ✶ Агнешка мутанджана (късчета агнешко, стафиди и бадеми с гарнитура от пиляв от булгур с пресни зелени подправки) Сервирано с Tekirdag no. 10 Десерт: ✶ Невзине с орехи и тахан, полято със сос от марсала и пистачо, поднесено с домашен сладолед със сакъз. Сервирано с Yeni Ala Raki Напитките към ястията са предоставени от Yeni Raki |