С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събитие

Вечеря с Хилда Казасян - вкусове от две националности

сп. Бакхус
08 Февруари 2017, 12:44, 17658 прочитания
Share Tweet Pin it Share

Кой готви?
Когато говорим за Хилда Казасян, говорим за любов: любовта към семейството, любовта към музиката и любовта към добрата и вкусна храна.

Страстта на Хилда към кулинарията винаги е била тясно обвързана със семейството й - от ранното детство прекарано между кухните на две националности с две баби, до ден днешен, когато тя се грижи и готви за дъщеря си и се стреми да предаде тази любов към храната и на нея.

"Родих се с късмет, в семейство на музиканти", споделя тя. "Това стана през 1970-та в слънчев мартенски ден, в къща, пълна с музика, гости и ухание на всякакви вкусни неща."
Любовта към музиката пък я откарва на пътешествия по света. По време на специализацията си в Италия и след многобройните турнета в различни страни, Хилда се среща с разнообразни кухни, вкусове, аромати и истории за хора и рецепти, които убедено я карат да вярва, че няма човек, който да не обича хубавото вино, вкусната храна и приятната атмосфера.

На 23 февруари Хилда Казасян ще ви пренесе в света на музиката и храната, където ще вкусите личните й рецепти на фона на нейната любима селекция от песни.
МЕНЮ

Салата
Карнъ салата - пържен патладжан и домат, овкусени с медено-горчичен сос и поръсени със сирене.
Сервира се с Ballantine’s Finest

Предястие
Патешки дроб с праскови и сладко от зелени орехчета
Сервирано с Graffigna Centenario Chardonnay

Основно
Телешко с манатарки
Сервирано с Graffigna Centenario Malbec

Десерт
Арменска грис-халва с парче сладък салам
Поднесен с Ballantine’s 12

Цена: 100 лв.
Събитието се осъществява с любезното съдействие и подкрепа на демонстрационен ресторант ShowHow/ Томеко.
Партньори на събитието са:

Напитки: Ballantine’s Finest и Ballantine’s 12, предоставена от Pernod Ricard Bulgaria
Вина: Graffigna Centenario Chardonnay и Graffigna Centenario Malbec, предоставени от Pernod Ricard Bulgaria
Дегустационните води: Acqua Panna & S.Pellegrino, предоставени от Авенди ООД
Всеки, който иска да потвърди своето присъствие, може да се обади и да провери дали има свободни места и след това да заплати куверта по банковата сметка, посочена по-долу, както и да изпрати името си и това на хората, с които ще присъства на [email protected], не по-късно от 17.02.2017 г. След тази дата, моля, да се свързвате с нас на тел. 0876555850, 02/ 4615464, за да проверите има ли свободни места.

Място на вечерята: кв. Левски Г, ул. Станислав Доспевски 101, ет.2, демонстрационен ресторант ShowHow, фирма Томеко.

Икономедиа АД
БАКБ АД СОФИЯ
BIC: BGUSBGSF
В лева: BG25BGUS91601002400000
Основание за плащане: Вечеря Бакхус
Цена на куверт:
100 лв.