Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
|
Акцентът на Коледния ни workshop ще бъде Fruitcake - кейк със сушени плодове. Най-ранната рецепта е от Древен Рим, като тя се е допълвала и променяла през средните векове и така до наши дни. Кейкът със сушени плодове в различните части на света има свой неповторим вкус, благодарение на разнообразието от съставки, които могат да се използват. Магията ще продължи с още три вида сладки, които ще направите и декорирате: - джинджифилови стъклени сладки; - канелени охлювчета; - шоколадови претцели; - ще оценим вашата креативност и сръчност в декорирането на десертите, които сaми ще направите, а за награда ще се почерпим с един от най-високо качествените коняци Реми Мартен, чиято философия е свързана с идеалите и традициите, страстта и търпението, за сътворяване на Магия. - ще отнесете вкъщи своите десерти, заедно с подаръците от нашите партньори от Йоткер и Ядки Детелина. Ако искате да станете част от тази ароматна коледна магия, да обогатите вашите знания с нови рецепти, които са подготвили за вас Бояна и Борис от кулинарно училище за непрофесионалисти "Амюз Буш", ако искате да се позабавляваме , макар и само за три часа, можете да се запишете в нашия workshop - "Магии по Коледа". Кога? На 13 декември 2015 г. Час? От 11ч- до 14ч Къде? В кулинарно училище за непрофесионалисти "Амюз Буш" ул. "Кораб планина" 8, 1407 София, Бизнес сграда Амрита, приземен етаж. Такса? 50лв. /заплаща се предварително по банка/ * Максимален брой участници в този workshop са 14. |
|
Кой ще води курса? В буквален превод от френски Amuse Bouche (Амюз буш) означава "удоволствие за устата". Школата е създадена преди четири години и се намира в Лозенец. Боби&Боби водят курсове за непрофесионалисти, организират кулинарни тиимбилдинги и обменят опит в кухнята с чужденци. Били са част от "12-ет вечери на любителите готвачи" на Бакхус, по време на която се представиха с темата "Средиземноморско пътешествие". Двамата са познати като "фудитата". Терминът е зъдаден в Щатите, за да опише "хора, които силно се интересуват от храната и всички нейни аспекти – от отглеждането й до приготвянето". Борис е учил приложна макроикономика и финанси в Америка. Именно там започва и да готви. Бояна е бакалавър по органична химия и магистър по медицинска химия в СУ и самата тя е доказателство за твърдението, че химията наистина помага много в кухнята. Казват, че за тях храната е в основата на всичко, тъй като тя е отговорна в най-голяма степен за здравето ни. Привърженици са на теорията за локалните продукти и сезонното хранене и смятат, че най-добрата диета е да се хапва от всичко, но в умерени количества. |