1/4 снимки в галерията
Хотел Рила-Боровец – гурме преживяване в сърцето на планината В сърцето на Боровец, обновеният хотел "Рила" поставя нови правила на кулинарната сцена извън София.
Висококачествени сезонни продукти от местни производители се съчетават умело с иновативни техники и креативност, вдъхновена от величествената планина, за да превърнат всяко кулинарно преживяване в празник за небцето и окото.
Зад гастрономическото лице на хотел Рила, стои шеф Веселин Калев. Смелият му подход наскоро донесе на а-ла-карт ресторанта в хотела "Самокови" престижната номинация от
"Бакхус - Ресторант на годината" за иновативна кухня.
Талантливият майстор - сладкар Гергана Шипочка стои зад изкушаващия сладкарски кът в "Champions" Lobby Bar & Diner и десертите в ресторантите на хотела.
Екипът на хотел Рила-Боровец, Ви очаква тази година на StrEAT fest за хапка с планинска свежест, интригуващи вкусове и незабравимо сладко приключение.
Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук