1/4 снимки в галерията
След четиригодишния успех на ресторант L'Instant (взел два пъти наградата на Бакхус - Ресторант на Годината), Антоан Верест продължава кариерата си като шеф на френското посолство в София и междувременно заедно със съпругата му Карин, развиват концепцията на ресторант L'Instant и го превръщат в
L'Instant Boutique & Catering.
В кулинарния си бутик те предлагат приготвени на място и с най-високо качество ястия за вкъщи. Тук има и внос на храна и продукти от малки френски производители, както и богата селекция от вина.
По отношение на кетъринга, Антоан и Карин приготвят цялостни кулинарни концепции изпивайки всеки детайл, подходящи за официален прием, празнична вечеря, коктейл, сватба или други събития.
Тяхното желание е да покажат най-доброто от френската гастрономия, като предлагат приятелско и професинално обслужване и използват внимателно подбрани локални и сезонни продукти.
Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.