С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Вина

Натурално вино в лятна нощ #TrapezaFest

Бакхус
13 Юни 2024, 17:44
Share Tweet Pin it Share

Любовта ни към виното е голяма и тя расте всеки ден, често с чужда намеса, наливайки ни се чаша вино придружена с "Това трябва да го пробвате! Заслужава си!" За първи път в историята на външните събития на Бакхус ще ви представим селекция от натурални вина и такива с минимална човешка намеса.

Какво означава това?

Освен, че е най-новата и трайната тенденция във виното от 15 години насам, това е истинско завръщане към корените, защото по този начин вино се е правело още преди 8000 години. С други думи, имаме само грозде и добра ръка, която да го напътства да се превърне във вино. Не добавяме и не отнемаме нищо. Не пипаме тук или там, в този или онзи момент от процеса, а наблюдаваме внимателно и при нужда се намесваме - минимално.



Представяме ви Ирина Софранова и Яна Петкова, които знаят за виното. Завършват WSET и специализират маркетинг и комуникации във винения бранш. Обучават, внасят вино, пишат статии и книги и логично, стигат и до правенето на такова. Двете дами не тръгват по утъпкания път с очакван финал, а поемат по тясна, едва проходима пътечка, за която малцина знаят - тази на натуралните вина и такива с минимална намеса. Не след дълго започват и внос само на такива вина.



Виното е не само напитка, то е културно и социално, а много често и емоционално преживяване. Ирина и Яна ще ни го докажат със своята продукция и част от вносната си селекция на нашия Trapeza Fest. Ясно е, че не е за изпускане!

Всичко, което двете дами мислят и правят за виното, можете да откриете на Vinoto.com, който освен информационен източник е и единствения до сега в България онлайн магазин за натурални вина от цяла Европа.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »