С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Come Prima

сп. Бакхус
18 Март 2016, 15:02
Share Tweet Pin it Share

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

2770 Банско, ул. Пирин 96

за резервации: +359 884 904221

www.kempinski.com/bansko

работно време: пон-нед, 12:30 до 23:00ч.

Обедно и Вечерно

Меню, цена 49 лв.

Цената включва консумация по 125 мл от вид вино Angelus Estate 2013, Chardonnay и Angel Cabernet Franc and Cabernet Sauvignon 2013 , 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Стартер: Пъстърва в домашно приготвена марината от Пирин планина, поднесена върху карпачо от червено цвекло

Brined Pirin mountain trout, served on a carpaccio of red beet



Основно: Свински котлет на тиган, поднесен с рагу от боб и редукция от мелнишко Мерло

Pan seared pork chop, served with beans ragout and reduction of Bulgarian Merlot



Десерт: Чийзкейк от тиква, подсладен с мармалад от диви ягоди и поднесен с натрошени бисквити, ядки и локум

Layered pumpkin cheese cake, topped with crunch of "Lokum", nuts and biscuits and wild strawberry coulis



Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »