София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)
за резервации: 02/ 421 90 68
http://www.restauranttalents.bg/
https://www.facebook.com/restauranttalents
работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа
(от 16:00 до 22:00 ч)
Меню, цена 38 лв.
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино Angelus Estate 2013, Chardonnay и Angel Cabernet Franc and Cabernet Sauvignon 2013 , 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.
Предястие: Хайвер от патладжан с кули от червена чушка и родопски пататник
Eggplant caviar with red pepper coulis and Rhodope patatnik
Салата:Пяна от сирене с градински зеленчуци и черно сусамово семе
Cheese espuma with garden vegetables and black sesame seeds
Основно: Бавно гответни свински гърди с мед и чътни от круши, сервирани с ечемик и коприва
Slow cooked pork belly with honey and pears chutney, served with creamy barley with nettle
Десерт: Сушени смокини с чия, бял шоколад и сладолед от тиква
Dried figs with chia, white chocolate and pumpkin ice cream
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac