С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Come Prima

сп. Бакхус
05 Юни 2015, 13:09
Share Tweet Pin it Share

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

2770 Банско, ул. Пирин 96

за резервации: +359 884 904221

www.kempinski.com/bansko

работно време: пон-нед, 19:00ч. – 22:30ч.

 

Вечерно

 

Меню, цена 40 лв.



Стартер: Брускета от черен хляб с маслини, пушени патешки гърди, глазирани портокали и песто с лешници.

Black olive bread bruschetta with smoked duck breasts, glazed oranges and hazelnut pesto





Основно: Пъстърва на тиган, поднесена с домашно приготвено талиателе, байганети с босилек и салса с каперси.

Pan fried local trout, served with home made lemon taleteller, basil beignets and caper salsa

 

Десерт: Еспресо чийзкейк с чурос и овкусено с мента кисело мляко.

Espresso coffee cheesecake with churros and mint flavored yogurt

 

Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »