С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант 106

сп. Бакхус
05 Юни 2015, 12:06
Share Tweet Pin it Share

Сентрал Парк Хотел София

гр. Софиия, бул. Витоша 106

резервации: (+359 2) 805 8940/ 805 8181

работно време: понеделник-неделя: 11.00ч - 22.30 ч

 

Обедно и вечерно

Меню, цена 40 лв.


Цената включва консумация по 125 мл от вид вино
Levent Sauvignon Blanc 2014 и Enira Rose 2014, 50 мл аперитив ( Ouzo of Plomari) / 30 мл дижестив (коняк Hennessy Fine de Cognac), дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

 

Салата: Микс от зелени салати с мариновани зеленчуци и пушена сьомга




Основно: Комбинация от кралски скариди с прошуто, филе от лаврак и пикантни калмари, сервирани с печени ароматни зеленчуци и рукола




Десерт: Ароматни праскови с маскрапоне, бял шоколадов ганаш и сос от горски плодове




Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »