Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Къде "под тепетата" да хапнем вкусна, растителна храна.
Защо да предпочитаме дива риба от устойчив улов
През 2024 кулинарният конгрес Madrid Fusion затвърждава глобалното си влияние с поредни рекорди.
Пир за сетивата
Рианти Нур Айни разказва и показва кулинарното богатство на родината си
Лични препоръки и наблюдения за града, който предлага от всичко по много и граници не познава
"Първо снимам, после ям" е популярна шега на маса, когато поне един или няколко души вадят телефоните си при пристигането на чиниите и преди да опитат, правят кадри - най-често за Инстаграм
Гостите, които идват за първи път, ще останат изненадани от чинията си при поръчването на нещо, което звучи традиционно.
"Държим адски много на продуктите, на вкуса им и на това да останем постоянни в качеството, което предлагаме."
Надникване в кухнята на един от най-уважаваните готвачи в света през един от най-престижните европейски кинофестивали
13 ресторанта в 4 града, с 18 различни менюта - в сутрешен, обеден или вечерен вариант, придружени от 24 български и италиански вина на 4 наши изби и 1 вносител, 7 дни поред - така изглеждаше първата "Седмица на ресторантите", организирана от "Бакхус".