С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

  • Ямайка срещу Кнор и Марко Пиер Уайт

    Бакхус
    31 Октомври 2013, 16:06

    Ямайската общност се възмути от реклама, представяща безлично ястие за част от карибското кулинарно наследство

    Share Tweet Pin it Share
  • Хелоуински изненади

    Бакхус
    31 Октомври 2013, 14:52

    Безотговорно ли е да пуснеш дете с наднормено тегло да проси лакомства по Хелоуин наред с останалите хлапета?

    Share Tweet Pin it Share
  • Три български изби се представят на Decanter 2013 в Лондон

    Бакхус
    31 Октомври 2013, 10:42

    Твърдението, че световните пазари са отворени само за ниския клас български вина, вече не отговаря на истината

    Share Tweet Pin it Share
  • Храна в музея

    Бакхус
    30 Октомври 2013, 17:18

    Хранителният дизайнер е артист, който работи с храна, без да има идея от готвене

    Share Tweet Pin it Share
  • Био храните на отделен рафт

    Бакхус
    29 Октомври 2013, 14:39

    Промени в закона изискват био храните да се предлагат на отделни рафтове в магазините.

    Share Tweet Pin it Share
  • На добър час, випуск 2013 на Кулинарна академия HRC

    Василена Мирчева
    25 Октомври 2013, 15:23

    Вторият софийски випуск на Кулинарна академия HRC поема към големия живот и високата кухня

    Share Tweet Pin it Share
  • Вината, които ще пием тази есен

    Бакхус
    25 Октомври 2013, 14:38

    Нови реколти от познати вина, дебютиращи марки и лимитирани серии за познавачи – преди настъпването на зимата българските изби са подготвили още по-усъвършенствано пътешествие за търсачите на винени усещания

    Share Tweet Pin it Share
  • Фермерски пазар "Римска стена"

    Василена Мирчева
    24 Октомври 2013, 16:02

    Група ентусиасти канят столичани на фермерски пазар и Фестивал на истинската храна в центъра на София

    Share Tweet Pin it Share
  • Супермаркетите Теско срещу разхищаването на храна

    Бакхус
    22 Октомври 2013, 15:06

    Изобилието в предлагането често завършва в контейнерите за отпадъци - веригата съобщи, че за първите шест месеца на 2013 г е бракувала и изхвърлила около 30 хиляди тона храна, предимно тестени изделия, плодове и зеленчуци

    Share Tweet Pin it Share
  • Домашна система за бира от "Хайнекен"

    Бакхус
    22 Октомври 2013, 14:01

    "Хайнекен" пускат домашно устройство за наливна бира

    Share Tweet Pin it Share
  • "Загорка" поведе българската индустрия към "зелено"

    Бакхус
    21 Октомври 2013, 13:55

    Старозагорската пивоварна откри първата зелена промишлена сграда в страната ни. Тя е и първата сред всички пивоварни на Хайнекен в света, която притежава зелен склад - сертифициран по световно признат метод за оценяване на екологичните показатели

    Share Tweet Pin it Share
  • Сбогом, мистър Максуел, и благодаря за репичките

    Бакхус
    18 Октомври 2013, 15:40

    Фермерът-литератор, който превърна много американци в поклонници на локално изработените храни, напуска пазара

    Share Tweet Pin it Share
  • Губи ли Италия апетита си за паста?

    Бакхус
    17 Октомври 2013, 15:08

    Консумацията на паста в Италия е спаднала от 40 кг. на 31 кг. на година за семейство в последните десет години. Обезценява ли я това?

    Share Tweet Pin it Share
  • Бели вина, бял хоризонт

    Михаил Ванчев
    08 Октомври 2013, 11:41

    Българите прогледнаха за белите вина, но реколта 2012, изглежда, няма да обърне хода на историята

    Share Tweet Pin it Share
  • Седмица на ресторантите на БАКХУС – "Националните кухни – с нож и вилица около света", от 14 до 20 октомври

    Бакхус
    25 Септември 2013, 18:15

    Share Tweet Pin it Share
  • И замириса на...

    Лидия Пелова
    снимки: Shutterstock 20 Май 2013, 13:50

    Откъде идват тревистите нотки в совиньон блана, кога мерлото има аромат на червен пипер, защо се случва във виното да има тонове на конска козина – енологът Лидия Пелова предлага ключ към тайните на винения нос

    Share Tweet Pin it Share
  • La vie en rosé

    Дария Манова
    снимки: Shutterstock 20 Май 2013, 13:43

    Дълги години розе пиеха или съвсем начинаещите винолюбители (в сладките му версии), или истински посветените в занаята (в сухия му вариант). През последните няколко години обаче от лекомислено допълнение към летните жеги това вино успя да се превърне в нещо модерно и търсено, при това и от двете страни на Атлантическия океан

    Share Tweet Pin it Share
  • Всички говорят за Галина Нифору

    Ани Коджаиванов
    снимки: Красимир Юскеселиев 20 Май 2013, 13:30

    "По-скоро празните" чаши в живота й са само тези, от които е изпито виното

    Share Tweet Pin it Share
  • Лос оливос, десет години след "Отбивки"

    Милена Павлова
    20 Май 2013, 10:40

    По следите на Майлс и Джак, десетки хиляди се впуснаха да търсят най-доброто пино ноар из избите на Санта Барбара Каунти

    Share Tweet Pin it Share
  • Трябва да задържим добрите

    Ивайло Димитров
    снимки: Албена Шкодрова 17 Май 2013, 10:50

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »