Acant Rouge
ул. "Княз Александър Батенберг" 41, гр. Варна
За резервации: 052 696 336, 0878 628 071
Работно време: 10:00 - 24:00
ОБЯД | ВЕЧЕРЯ |
МЕНЮ, цена: 20 лв | МЕНЮ, цена: 35 лв |
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино* по избор, 50 мл уиски ликьор Drambuie, дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino | Цената включва консумация по 125 мл от вид вино* по избор, 50 мл уиски ликьор Drambuie, дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino |
Крем Супа | Салата с медальони от патешки дроб |
от кореноплодни зеленчуци печени кестени, допълнена с растителна сметана | с марулки, рукола и айсберг, 24-месечен "Пармезан", кубчета синьо сирене, пресен нар и чери домати, рагу от малини |
~~~ | ~~~ |
Салата с градински домат, | Запечено френско козе сирене |
съчетан с червена капия, краве сирене с босилков аромат, 24-месечен "Пармезан", стафидирани маслини и каперсови пъпки | с кора от ядки върху филенца от червен грейпфрут, компот от червен лук и редукция от 7-годишен балсамов оцет от Модена |
~~~ | ~~~ |
Пилешко филе на грил | Телешки медальон с тигрова скарида, |
с фарс от топено сирене и млечен спанак, лек лимонов сос и сотирани пресни зеленчуци | запечено агнешко гръбче с коричка от билки, сос от телешка опашка и вариации от зеленчуци |
~~~ | ~~~ |
Чийзкейк с тиква цигулка, | Шоколадова вариация |
приготвен с "Маскарпоне" и "Филаделфия" | шоколадово брауни, мус от млечен шоколад, трюфел с "Бейлис" и домашен сладолед |
* Виненият лист към менюто ще бъде с вина на изби Домейн Бойар, Едоардо Миролио, Румелия, Черноморско злато. |