С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Bodega София

сп. Бакхус
05 Ноември 2011, 12:16
Share Tweet Pin it Share

Bodega
Испански ресторант
Студентски град, Акад. "Борис Стефанов" 17, гр. София
За резервации: 0898 638 003
http://bodega-bg.com/

Работно време: 09:00 - 01:30 ч.


ОБЯД и ВЕЧЕРЯ
 
МЕНЮ, цена: 39.80 лв
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино* по избор, 50 мл уиски ликьор Drambuie, дегустационни води Acqua Panna & S.Pellegrino
 
Гаспачо с мариновани скариди пинчо
~~~
Тапас монтадитос. Патешко бонфиле с ябълково чимичури
~~~
Жълта риба тон панирана в иберико, гарнирана със зеленчуци "Tартар" и сос "Aйоли"
~~~
Агнешки котлет поднесен с орзо, сушени домати и хайвер от гъби
~~~
Чийзкейк от тиква с крокан от орехи и ябълково - ванилов сос
 
* Виненият лист към менюто ще бъде с вина на изби Домейн Бойар, Едоардо Миролио, Черноморско злато.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »