100-годишен балсамико, оцет с късчета ядливо злато, най-разкошните зехтини на Тоскана, Лигурия и Абрудзо, сладка от Сицилия, Алто Адидже, малки печени артишоци, паста на класния производител Cipriani, редки италиански вина, които не са внасяни от други търговци на българския пазар, на производители като Col Vetoraz, Nino Franco, Inama, Produttori di Barbaresco – новият бутик Grand Foods. Negozi&Restoranti представя лична селекция на изключителни италиански храни. Маруся Неинска, която е идеолог и управител на магазина, е създала изящно, изкусително пространство на ул. "Съборна" 11, в което, както казва самата тя, се надява да си говори с клиентите за храна. Мястото е пълно с атмосфера и истински интерес към хората, които влизат – едно от малкото, където често непознатите продукти са обяснявани не само с готовност, но и с удоволствие от говоренето за тях. Някои от тях – и дегустирани.
Магазинът е на ул. Съборна 11, 02 442 5862, grandfoods.bg
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights