На 26 април /вторник/ 2011 списание "Бакхус" организира тематична дегустационна вечер в столичния ресторант Brasserie, пл. "Райко Даскалов" №3. Темата на вечерта е: "Партньори или опоненти: вина и сирена". Гостите на събитието ще имат възможност да опитат 8 различни вина, научавайки как да ги различават по техния цвят, мирис и вкус. Водещият на вечерта Вили Гълъбова, винен консултант, ще предложи своето предпочитано съчетание на вино и сирене, като обесни защо определени видове сирена се съчетават по-добре с определени стилове вина. В допълнение, гостите ще могат да опитат, комбинират и създадат най-добрата за тях комбинация измежду тях. Ще има и дегустационни игри, победителят, в които ще си тръгне с подарък. Подробоното меню-програма на вечерта е публикувано на: bacchus.bg/events
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights