С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант "Хеброс"

Бакхус
22 Април 2008, 22:33
Share Tweet Pin it Share

Ресторант "Хеброс"

Винена вечеря с топ вина от ЮАР



21 май (сряда) 2008 г.   20.00 часа

ресторант "Хеброс", Пловдив (Стария град, под Балабановата къща),

ул. "Константин Стоилов" 51 

79 лв. за един куверт

купи онлайн оттук
 


Телефони за резервации в ресторанта: 032/ 260 180






МЕНЮ

Шеф-готвач Мария Костадинова



Свежа пролетна салата

Asara Ivory - Sauvignon Blanc and Chardonnay, 2005



Пресни аспержи с кедрово семе и портокалов сок

Stellenzicht Golden Triangle Sauvignon Blanc, 2006

-

Запечено козе сирене върху маринован артишок

Asara Rose – Shiraz and Gamay Noir, 2006

 -

Агнешки пържолки с розмарин и пресни картофки

Lord Neethling Pinotage, 2001

-

Ягодов мус

McGregor Ruby Cape, 2005



 

 

Share Tweet Pin it Share

Реклама »