С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Gourmet Club Classic

Бакхус
22 Април 2008, 22:14
Share Tweet Pin it Share

Ресторант Gourmet Club Classic

Винена вечеря с топ вина от ЮАР



14 май (сряда) 2008 г.  20.00 часа

ресторант gourmet club classic, София,

бул. "Александър Стамболийски" 17 


95 лв. за един куверт

купи онлайн оттук
 



Телефони за резервации в ресторанта: 02/980 74 77; 088979 202






МЕНЮ

Шеф-готвач Димо Димов



Карпачо от марлин с дресинг от джиндър и сушен хайвер от червен тон

Nico van der Merwe White – Sauvignon Blanc and Semillon, 2006


-


Свежа пролетна салата Скариди с ванилова пяна в салата от манго, папая и листа радикио

Neethlingshof Sauvignon Blanc Special release, 2007

-

Суфле  от гъши дроб с ароматен бриош и чътни от зелени смокини

Asara Rose – Shiraz and Gamay Noir, 2006

-

Агнешки котлети с пюре от маниока и сладки картофи чипс от патладжан и  печен сос

Tukulu Pinotage 2005

-

Малиново сорбе

-


Телешки лангет с рагу от охлюви в бургундски стил

Vergelegen Red – Cabernet Sauvignon, Merlot and Cabernet Franc, 2002



Шоколадово моайо  с крем от кестени и ледена шоколадова пяна с кокосово мляко

McGregor Red Muscadel 2007

 

Share Tweet Pin it Share

Реклама »