Бистро "Жарден"
Винена вечеря с вината на Барон Филип де Ротшилд
22 май (четвъртък) 2008 г. 20.00 часа
кв. Борово, ул. "Невестина скала" 16
96 лв. за един куверт
купи онлайн оттук
Телефони за резервации в ресторанта: 02/818 42 42, 0898 606 391
МЕНЮ Шеф-готвач Димитър Павлов Салата рукола и айсберг с опашки от лангустини, маринован шам-фастък и билков дресинг с лайм Mouton Cadet Blanc, 2006 - Поширана кралска сьомга с червен хайвер и пяна от "Перно" върху канапе от мариновани зеленчуци Mouton Cadet Rose, 2006 - Профитероли с мус от манатарки и гъши дроб със сос "Перогардин" Mouton Cadet Rouge, 2005 - Сорбе от ананас и коантро - Глазиран заек с акациев мед, фурми, обвити с Пармска шунка, сос Saint Emilion и дукеси с маково семе Mouton Cadet reserve, Saint Emilion, 2005 - Чийз-кейк "Мохито", шампанови ли-чи кристали и карамелен опал Mouton Cadet reserve, Sauternes, 2004 - Шоколадово бижу |