Дата: 14 декември 2011
Час: 19:00 – 21:30 ч.
Място: ресторант "Сезони",
хотел "Хилтън София", бул. "България" №1, гр. София
Водещият на вечерта Любомир Стоянов, сомелиер, заедно с Елица Божинова, майстор-сладкар, ще предизвикат сетивата ви към нови вкусови преживявания породени от съчетанието на вино и шоколад.
ПРОГРАМА-МЕНЮ:
Канелона с шоколадов мус и кокос, гарнирана с вишни рагу
DB Platinum Merlot
~~~
Чийзкейк с маскарпоне и синьо сирене в черупка от млечен шоколад и черен чай сос
Next 20ty Marselan
~~~
Вариация от бонбони: натурален шоколад с мента, млечен шоколад с карамел и кафе, портокал с подправки, натурален шоколад със солен карамел и бадеми, с маракуя, черен шоколад с вино
Solitaire Grands Cepages
~~~
Кейк "Черно Кадифе", ганаж с аромат на горски плодове и сос "Таледжо"
DB Platinum Cabernet Sauvignon 2008
~~~
Сладоледен терин с шоколад и портокалови фрагменти, гарниран с мариновани сушени смокини и кайсии
Next 20ty Mavrud
Такса участие: 39 лв. с ДДС
За повече информация и записвания:
тел.: 02/ 46 15 387 и 0899977274
е-mail: [email protected]
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
08, 18, 01 Февруари 2013, 08:18
Преди бях скептична към тази комбинация, но впоследствие открих че не е за подценяване
Предразсъдъците са за ограничените.
12, 13, 10 Декември 2011, 12:13
Предстоят ли събития от "Съчетаване на вино с храна" на сп."Бакхус" във Варна?
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »