Дата: 28 юни 2011 /вторник/
Час: 19:00 – 21:30 ч.
Място: Gelateria Confetti,
ул. "Граф Игнатиев" №4
Водещият на вечерта Любомир Стоянов, сомелиер, заедно с Флавио Молин - Прадел, майстор-готвач в Gelateria Confetti, ще предизвикат сетивата ви към нови вкусови преживявания породени от съчетанието на вино и сладолед.
ПРОГРАМА-МЕНЮ:
Сладолед от ванилов трюфел с ядки и шардоне
Cluster Шардоне, 2008
Натурален шоколадов сладолед и ядки
Солитер Мерло, 2007
Rose Dànjou AC Felix Laquebrou
Сладолед с лавандула и чийзкейк
Рюдесхаймер Берг Розенек Ризлинг Шпетлезе, 2007
Сладолед "Просеко" със сироп кайсия, декориран с пъпеш
Асти Канти
Сладолед "Малага" с френско грозде
Гран Феудо Бланко Дулче де Мускател, 2008
Такса участие: 30 лв. с ДДС, която може да платите и онлайн
За повече информация и записвания:
тел.: 02/ 46 15 387 и 0899977274
е-mail: [email protected]
07, 15, 14 Февруари 2013, 07:15
жалко ,че не е станало ежегодно
ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
10, 18, 03 Февруари 2013, 10:18
Още не съм изпробвала тази комбинация, но ще експериментирам
Предразсъдъците са за ограничените.
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »