С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Вино и сладолед

сп. Бакхус
20 Юни 2011, 17:59
Share Tweet Pin it Share


Дата: 28 юни 2011 /вторник/
Час: 19:00 – 21:30 ч.
Място: Gelateria Confetti,
ул. "Граф Игнатиев" №4


Водещият на вечерта Любомир Стоянов, сомелиер, заедно с Флавио Молин - Прадел, майстор-готвач в Gelateria Confetti, ще предизвикат сетивата ви към нови вкусови преживявания породени от съчетанието на вино и сладолед.


ПРОГРАМА-МЕНЮ:

Сладолед от ванилов трюфел с ядки и шардоне
Cluster Шардоне, 2008


Натурален шоколадов сладолед и ядки
Солитер Мерло, 2007

Сладолед ягода и шам-фъстък, поднесен със свежи ягоди и мента
Rose Dànjou AC Felix Laquebrou

Сладолед с лавандула и чийзкейк
Рюдесхаймер Берг Розенек Ризлинг Шпетлезе, 2007

Сладолед "Просеко" със сироп кайсия, декориран с пъпеш
Асти Канти

Сладолед "Малага" с френско грозде
Гран Феудо Бланко Дулче де Мускател, 2008



Такса участие: 30 лв. с ДДС, която може да платите и онлайн


За повече информация и записвания:

тел.: 02/ 46 15 387 и 0899977274
е-mail: [email protected]

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    07, 15, 14 Февруари 2013, 07:15

    жалко ,че не е станало ежегодно

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    !
  • Profile preview
    Нефертити
    10, 18, 03 Февруари 2013, 10:18

    Още не съм изпробвала тази комбинация, но ще експериментирам

    Предразсъдъците са за ограничените.

    !

Реклама »