В книгата има над 50 избрани рецепти от сп. "Меню", илюстровани със стилни фотографии за
приятни и вдъхновяващи моменти с най-доброто от месната кухня. Ястията са разделени по видове месо - пилешко, свинско, телешко, агнешко, заешко и мляно. Книгата дава идеи за нови комбинации от аромати, вкусове,текстури и техники за приготвянето на истински изкушаващи месни ястия.
За Ивелина Иванова "единствено шоколадът може да противостои на месото на
везните на удоволствието от храната. И може би това не е случайно, защото само месото
и шоколадът така взаимодействат с клетките на нашето тяло, че ни карат да изпитваме
щастие. За мен приготвянето на перфектното месо е цяла наука. Малко физика, химия,
опит и желание за експерименти. Това е тайната."
Книгата може да се закупи на цена 9 лв. (меки корици) и 15 лв. (твърди корици)
във вериги книжарници "Хеликон", "Пингвините", Ciela, "Книгомания", Booktrading или да
се поръча на телефон 02/ 93 76 349, или онлайн на economedia.bg/meso.
Всички рецепти в "Меню"са дело на Ивелина Иванова, шеф-готвач на списанието – от
измислянето, през съчетаването на съставките, до приготвянето на всяко ястие,
представено в списанието. Тя има издадени досега четири готварски книги: "Българска
традиционна кухня", "Българска регионална кухня", "Вкусна Европа" и "Съвременна
празнична кухня".
20, 20, 05 Март 2011, 20:20
каква готвачка е тази..и тя като повечето си мисли че да се готви е лесно..всеки търси лесен път към успеха..я ми я дайте в кухнята да видим какво може..или дали ще издържи 13 часова смяна на 6 дневна работна седмица..пфу
-1
20, 37, 13 Февруари 2009, 20:37
истината в повечето случей е доста болезнена ,ако някой съм го наранил моля да ме извини,но след като приеме истината и фактите.ако се интересува къде да намери фактите да чете по-внимателно изданията на икономедия.
-1
20, 33, 13 Февруари 2009, 20:33
явно си доста сляп,купи си очила.
-1
18, 58, 13 Февруари 2009, 18:58
Странно, чета доста редовно Бакхус, но реклама за Ивелина като готвач, не съм видяла.
Но съм опитвала доста неща, приготвени от нея- иновативна- познава не само традиционните, но и новите продукти и тенденции в готвенето, атрактивна-с добро, повече от доро, присъствие пред аудитория.
Меню не е моето списание, но по сериозно писане за вино от Бакхус ( доскоро), не съм видяла на български, а следя темата.
Поне в темата за вино не може ли да се избяга от неумели персонални похвърляния
+1
18, 25, 13 Февруари 2009, 18:25
много интересно ,но за съжаление нито ивелина е готвач какъвто я рекламира бакхус ,нито пък рецептите който тя уж измисля и подготвя стават за нещо, това е поредната пошла реклама на сп.бакхус за да си продават още едно поредните списания като меню ,което вече 3год. се опитват да го налагат.за жалост докато някой които разбира от храна и вино, не създаде алтернатива на тези пошли и жалки опити на списания за храна и вино ,ще сме принудени да гледаме как малоумници си плащат за да ги рекламират и да ги правят ресторанти на годината и скапани вина да им дават [...]
Read the full comment високи оценки за да си продават боклуците.
-1
Най-четени статии // за Октомври
Реклама »
Към мобилната версия на сайта
©2001-2024 Икономедиа АД съгласно Общи условия за ползване . Политика за бисквитките . Декларация за поверителност .
Поставянето на връзки към материали в сайтовете на Икономедиа е свободно.
Сайтът е разработка на Economedia. Всички права запазени.
Действителни собственици на настоящото издание са Иво Георгиев Прокопиев и Теодор Иванов Захов.
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
Новини: Дневник • Европа
IT: Digitalk
Развлечение: Бакхус • LIGHT
На английски: Kapital Insights