Как да съчетаваме алкохолните напитки с храна? |
Как да съчетаваме алкохолните напитки - чисти, с лед или в коктейл, с храна?
Научете от Тед Лелекас, който е посланик на марките на Моет Хенеси за Централна, Южна и Източна Европа. Част е от семейството на Моет Хенеси едва от две години, но Тед е добре познат в индустрията от 2007-а. Тогава започва като блогър за вина, а днес е в топ 20 инфлуенсъри според socialvignerons.com. Вицепрезидент на Международната Федерация на винените журналисти и защитил трето ниво на WSET, Тед има какво да разкаже за алкохолните напитки - чисти, с лед или в коктейл, при комбинация с храна.
Запазете място »
ДРУГИТЕ ТЕМИ ОТ ПРОГРАМАТА: |
ЛОРЕТА ТОСКА, съосновател на ICE UP, Атина
Какви са последните тенденции на коктейлите с ром?
ГЕОРГИ РАДЕВ, основател на бар Lake Kane, Лондон
Какво стои в сърцето на всеки коктейл?
ДИМИТЪР ВАСИЛЕВ, продуктов мениджър и асистент-управител R&D на The Drink Factory, Лондон
ДИМИТЪР ДИМИТРОВ, бар-мениджър на By The Way и съосновател на Българската Бар Гилдия, представител на България в конкурса European Mixology Awards
Вижте още за бар на годината »
ОЩЕ ЗА СЪБИТИЕТО |
"Бакхус" организира първите мастъркласове за любители и професионалисти, посветени на бар-кутлурата по света и у нас.
На 30 март в Sofia Event Center пристигат специално за събитието петима лектори от Лондон и Атина, които ще говорят и ще демонстрират пред публиката най-новите тенденции в коктейлната индустрия.
Темите и лекторите са така подбрани, че да бъдат полезни за професионалистите от бранша и интересни за всички любители и ценители на бар-културата.
Класовете се продават с предварително запазване на места на ТУК започват от 10:30 ч. и приключват в 14:00 ч.