Д-р Джон Дъннинг е главен преподавател в Университета Шефийлд Халъм – Хотелиерство и ресторантьорство (катедра "Управление на сектора на услугите"). Специализирани умения: Управление на храните и напитките; Гастрономия и кулинарни изкуства; Вино с особен интерес и опит в обслужването на клиенти. |
Пролетта дойде, а с нея и виненият календар започна да се запълва с интересни събития. Едно от тях е предстоящата лекция на д-р Джон Дъннинг от Универститета Шефийлд Халъм, който е тук по покана на HRC Culinary Academy. На 25 април от 10:30 ч. той ще говори на тема "Професионализъм: постигане на повече продажби на вино в ресторанта и ролята на сомелиера". Входът е свободен и лекцията ще бъде насочена както към ресторантьори и сомелиери, така и към всички с интерес в областта на виното.
Кога?
25 април 2018 г. в 10:30 часа – вход свободен
Къде?
Кулинарна академия HRC - бул. "Цар Борис III" № 59, София 1612
Чуждестранният му опит включва и Италия, Австралия, Тайланд и Холандия. Следващият етап от кариерата му продължава в Америка при покойния Чарли Тротер.
Преподава управление на хотелиерството в Англия и Холандия.
Работил е като Ръководител обучение на персонала в Gordon Ramsay Holdings, Лондон, в продължение на повече от три години, където също е извършвал и консултантска работа от името на Гордън Рамзи.