С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Морски дявол ала гиота (рецепта)

Масимо Бондини
12 Февруари 2018, 17:59
Share Tweet Pin it Share

Вижте цялата статия тук.

*
400-450 г морски дявол (опашка)
* зехтин
* чесън
* чери домати
* маслини
* каперси
* сол и черен пипер
* лют пипер по вкус
* м
агданоз

(
За две порции)

Рибата се почиства и се нарязва на шайби, зехтинът се загрява в тиган със скилидка чесън. Добавят се сол и черен пипер и се пържи около 10 мин. След това се прибавят чери доматите, маслините и малко каперси. Оставя се на огъня още 4-5 мин.

Тази статия е част от последния брой на списание "Бакхус", подробности за който можете да видите ТУК.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »