Бакхус, Кариери и HRC Culinary Academy търсят най-добрия "Млад готвач"
Знаем, че да си готвач изобщо не е лесно, а да си млад готвач е направо цяло приключение. Но знаем и че това е професия - призвание. За да си наистина добър готвач трябва преди всичко талант, опит, голямо въображение и силно желание.
Ако си на възраст до 28 години, това е твоята професия и искаш да продължаваш смело в тази посока, кандидатствай в конкурса за най-добър "Млад готвач", част от "Ресторант на годината БАКХУС 2016, Aqua Panna & San Pellegrino".
КАК? |
1) Приготви едно основно ястие по собствена рецепта
2) Снимай няколко фази на приготвяне и крайния резултат (може и с видео)
3) Изпрати ни на [email protected]:
- снимките/видеото на приготвеното ястие
- твоя профилна снимка
- кратка професионална биография и къде работиш в момента
СРОК |
10 март 2017
ЖУРИ |
Журирането сe провежда от инструктори на HRC Culinary Academy - екип от четирима души с равно право на глас, които разглеждат събраните кандидатури.
След първоначалната оценка, журито посещава ресторантите, в които работят кандидатите, за да се запознае с младите готвачи и менторите им и да научи повече за работата им в ресторанта.
НОМИНAЦИИ |
До 25 март ще обявим финалистите в категорията "Млад готвач" и ще им изпратим покани за церемонията по връчване на награди "Ресторант на годината БАКХУС 2016, Aqua Panna & San Pellegrino".
ПОБЕДИТЕЛ |
Победителят ще бъде представен на сцената на събитието и ще получи награда от HRC Academy и от Aqua Panna & San Pellegrino.
Пожелаваме ти успех.
За допълнителни въпроси и информация, може да пишеш съобщение във фейсбук страницата ни.