The Papa at City
Италиански ресторант
София, ул. "Акад. Методи Попов" № 24А
Телефон за резервации:
02 971 99 28, 0879 598 788
Лице за резервации:
Николай Фънев
e-mail: [email protected]
www.thepapaatcity.com
Работното време:
12:00 - 24:00 ч.
ОБЯД/ ВЕЧЕРЯ |
ВЕЧЕРЯ |
|
|
МЕНЮ 1- Италианска авторска кухня, цена: 35.00 лв |
Меню 2- Суши вариации на Ан Фам, цена: 40.00 лв
|
(меню 1 се предлага от понеделник до събота 8-13.10.2012г.) |
(меню 2 се предлага от четвъртък, петък и събота събота 11-13.10.2012г. От 18:30 до 21:30 )
|
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино, 50 мл аперитив/ диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino |
Задължителна регистрация чрез попълване на формуляра на сайта на ресторанта (www.thepapaatcity.com) и предварително заплащане на куверта: |
|
|
Салата Екзотик/микс от хрупкави марули,рукола,див лук и специален дресинг/ |
Салата от тиквички, три цвята чушки, омлет на лентички и фъстъци със свеж дресинг от грейпфрут, портокал и лайм |
~~~ |
~~~ |
Фарширован Патладжан/патладжан пълнен с кайма/ |
Патриотично суши |
~~~ |
(3 бр. уромаки, покрито с хайвер в цветовете на българското знаме; с луканка, пушено сирене и кисели краставички) |
Канелони Флорентина /с рикота и спанак/ |
~~~ |
~~~ |
Суши с круши, омлет и мимолет |
Ябълкова домашна торта |
(4 бр. Хосомаки) |
|
~~~ |
|
Рошаво зелено суши |
|
(2 бр. уромаки с омлет с мента, зелена чушка и пресен лук) |
|
~~~ |
|
Черно суши |
|
(2 бр. уромаки, покрито с маково семе; с бекон, кашкавал, червена чушка и пресен лук) |
|
~~~ |
|
Пъстървено суши |
|
(4 бр. хосомаки с пушена пъстърва, филаделфия, краставица и пресен лук) |
|
~~~ |
|
Плодова салата с дресинг от бърбън и екзотични подправки |
|
|
* Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac |
|
|
|