Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Три истории от менюто на най-добрия ресторант в света и една филия хляб. С масло.
Разговаряме с варненски ресторант, носител на наградата "Винена листа и напитки"
Александър Скорчев разказва как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Екипът поглежда как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус" през 2021 г.
Галина Виденова и Цветомир Николов разказват как се е променило менюто с напитките им, откакто ресторантът спечели награда от "Бакхус"
Интервюто е част от поредицата за ресторантите, номинирани в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Интервюто е част от поредицата разговори с номинираните в категория "Авторски почерк" в наградите "Ресторант на годината 2021"
Следващото издание на най-престижните за сферата си у нас призове откроява повече заслуги в света на кулинарията
Кои заведения са подходящи за номинация като новоизгряваща звезда в "Ресторант на годината" и какво казват предшествениците им
Откровена среща за старите уроци, новите тенденции, трудните гости с 5-те най-добри заведения на България
Церемонията по награждаването ще се проведе на 23 март 2023 г.
Няколко думи за предстоящите събития, броеве и насоки на първото гурме списание на България
Празнично ястие, дело на шеф Джанфранко Киарини, чийто ресторант Dieci в с. Девино спечели "Дебют" за 2021 г. от наградите на "Бакхус"
Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт
Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г.
Празнична рецепта от шеф Георги Георгиев и ресторанта, спечелил награда "Авторски почерк" от "Бакхус" за 2021
Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г.
С благодарности към Acqua Panna & S. Pellegrino, Hennessy, Tanqueray Gin, Gordon's Gin, Veuve Clicqot, The Singleton, METRO, JTI, Porsche, Red Devil, HRC Culinary Academy, Liquid Entertainment, Matzalo, Elly's Supreme Taste, Sofia Tech Park