С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Петият гастрономически фестивал в Банско започна с експлозия от вкусове

Premier Food festival
09 Ноември 2016, 14:35
Share Tweet Pin it Share

С чаша червено вино и много гурме изкушения на 4 ноември вечерта бе открит петия гастрономически фестивал в град Банско. Десетки гости на хотел "Премиер", както от България, така и от Гърция, имаха възможност да опитат от кулинарните творения на главния шеф-готвач на хотел Премиер – Алекс Алексиев. За магичната атмосфера на събитието допринесе и нежна арфова музика.

Представители на топ мениджмънта на Ermia Hotels & Resorts, сред които Василики Каралиолиу – генерален мениджър на Ermia Hotels & Resorts, Наташа Андреоглу – мениджър по резервациите, и Панайотис Дретакис – мениджър на хотел "Премиер", посрещаха лично всички почитатели на артистичната гурме кухнята.
Специален гост на събитието бе кметът на община Банско – Георги Икономов.

Всички гости, пристигнали специално за откриването, се насладиха на екзотични вкусове и ястия, същински произведения на изкуството.

  • Василики Каралиолу – Генерален мениджър на Ermia Hotels & Resorts, Марина Папуниду – ПР мениджър наt Ermia Hotels & Resorts, Георги Икономов – кмет на община Банско и Госпожа Икономова- съпругата му, Александър Мацурев- зам. кмет на община Банско и Катерина Мацурева – съпругата му

    Василики Каралиолу – Генерален мениджър на Ermia Hotels & Resorts, Марина Папуниду – ПР мениджър наt Ermia Hotels & Resorts, Георги Икономов – кмет на община Банско и Госпожа Икономова- съпругата му, Александър Мацурев- зам. кмет на община Банско и Катерина Мацурева – съпругата му

    снимка: Premier Food festival



Още по-голяма изненада очакваше ценителите на гурме културата втората вечер. Специално за фестивала директно от Барселона пристигна самият Джорди Естеве – шеф-готвач на ресторант Nectari и носител на една звезда Мишлен. Естеве приготви своите специалитети от каталунската кухня, като гостите на хотел "Премиер" се насладиха на кулинарната прелюдия от мус от мариновани миди и татаки от сьомга с черен сусам, последвани от невероятното изпълнение на тартар от скарида Панчуда с малини и хумус и куп други морски изкушения. Вечерята завърши със специална изненада от Джорди Естеве – "Сладък бургер".

Очаквайте още от гастрономическия фестивал и кулинарните изненади на гост шеф-готвачите през следващите дегустационни вечери.

Когато храната се превръща в изкуство, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт е най-подходящото място!

Повече информация тук.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »