С чаша червено вино и много гурме изкушения на 4 ноември вечерта бе открит петия гастрономически фестивал в град Банско. Десетки гости на хотел "Премиер", както от България, така и от Гърция, имаха възможност да опитат от кулинарните творения на главния шеф-готвач на хотел Премиер – Алекс Алексиев. За магичната атмосфера на събитието допринесе и нежна арфова музика.
Представители на топ мениджмънта на Ermia Hotels & Resorts, сред които Василики Каралиолиу – генерален мениджър на Ermia Hotels & Resorts, Наташа Андреоглу – мениджър по резервациите, и Панайотис Дретакис – мениджър на хотел "Премиер", посрещаха лично всички почитатели на артистичната гурме кухнята.
Специален гост на събитието бе кметът на община Банско – Георги Икономов.
Всички гости, пристигнали специално за откриването, се насладиха на екзотични вкусове и ястия, същински произведения на изкуството.
-
Василики Каралиолу – Генерален мениджър на Ermia Hotels & Resorts, Марина Папуниду – ПР мениджър наt Ermia Hotels & Resorts, Георги Икономов – кмет на община Банско и Госпожа Икономова- съпругата му, Александър Мацурев- зам. кмет на община Банско и Катерина Мацурева – съпругата му
снимка:
Още по-голяма изненада очакваше ценителите на гурме културата втората вечер. Специално за фестивала директно от Барселона пристигна самият Джорди Естеве – шеф-готвач на ресторант Nectari и носител на една звезда Мишлен. Естеве приготви своите специалитети от каталунската кухня, като гостите на хотел "Премиер" се насладиха на кулинарната прелюдия от мус от мариновани миди и татаки от сьомга с черен сусам, последвани от невероятното изпълнение на тартар от скарида Панчуда с малини и хумус и куп други морски изкушения. Вечерята завърши със специална изненада от Джорди Естеве – "Сладък бургер".
Когато храната се превръща в изкуство, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт е най-подходящото място!
Повече информация тук.