1/7 снимки в галерията
>>> МАСТЪРКЛАС 1: КУЛИНАРНИ ИНОВАЦИИ,
ВДЪХНОВЕНИ ОТ БАСКИТE>>>
Фернандо Паласио е роден в Мадрид и завършва "Управление на кухнята и Гастрономия". Работил е в знаменити ресторанти в Испания като Mugaritz (2 звезди) и Diverxo (3 звезди). По-късно специализира в отделите за "Иновации и развитие" на Mugaritz и "Баския Кулинарен Център", където работи и до днес като изследовател и професор. Той ще изнесе лекция заедно с колегата си Адриан Леонели, на която ще ни представят кулинарни иновации, вдъхновени от баските.
✦✦✦
☛ Вижте повече информация и запазете вашето място още сега на www.bacchus.bg/top
! Цената за целия лекторски панел е само 60 лева с предварително запазване на място.