1/16 снимки в галерията
Когато говорим за звезди Мишлен, не можем да пропуснем братята Рока и техния ресторант
En Cellar de Can Roca, който се намира в град Жирона. Историята им е дълга, наградите много (два пъти
"Най-добър ресторант в света"), иновациите още повече. Всеки един от тях има своята роля в бизнеса и тайната на успеха се крие в комбинацията им.
Хуан Рока e най-големият брат и главен шеф-готвач на ресторанта (в ляво на снимката), Жозеп (от дясно на снимката) е средния - един от най-добрите сомелиери в света, а Джорди Рока е малкият брат и гениален шеф-сладкар.
Този месец екипът на Бакхус се запозна и с тримата на живо в ресторанта им по покана на
The Macallan.*Повече за братята Рока и техния ресторант може да прочетете в новия брой на списание Бакхус, който излиза на 10 ноември.