1/5 снимки в галерията
гр. София 1142, ул. "Петър Берон" № 9 (в района на НДК)
за резервации: 02 421 90 68
http://www.restauranttalents.bg/
https://www.facebook.com/restauranttalents работно време: понеделник-събота: 11:00 – 22:00, след 17:00 ч ВEЧЕРЯМеню, цена 36 лв.Цената включва консумация по 50 мл. аперитив Ракия Културна отлежала; по 125 мл от вид вино Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015 и Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015, предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.1142 Sofia, 9 Petar Beron st (near the National Palace of Culture)For reservations: 02 421 90 68http://www.restauranttalents.bg/ https://www.facebook.com/restauranttalents Working hours: Monday – Saturday: 11:00 – 22:00DinnerMenu price 36 BGNThe price includes a 50 ml aperitif of Rakia Kulturna Otlezhala; 125 ml of Bulgarian Heritage Original Collection Dimyat 2015 and 125 ml of Bulgarian Heritage Original Collection Mavrud 2015 from Karabunar Winery; 30 ml digestif of Hennessy Fine de Cognac; and degustation water from Acqua Panna & San Pellegrino.
Онлайн резервация с Dineout
15, 38, 21 Март 2017, 15:38
Въздух и прах? Ще мога ли да се наям?
Много техника без да се осигури основната функция на храната (да нахранва) е малко безсмислено.
Колко грама в крайна сметка е пълното менюто? Защото с по-малко от 500-600g на човек си оставаш гладен.
@)----,--'--