Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Прочутият готвач от години работи по създаването на онлайн кулинарна библия на модерната кулинария
Английската фирма Boomf излиза с оригинална идея за подарък преди коледната истерия
Сто африкански сома ще бъдат сготвени по време на събитието от известния готвач и децата, които желаят да се присъединят към кулинарното забавление
В последно време нараства глобалният интерес към ниско-алкохолни, ниско-калорични, "лайфстайл" вина
Срещу долар и петдесет посетителките на кафенето могат да си подремнат, а после да използват къта за гримиране и съблекалнята
Нова технология ще ни позволява да опитваме на вкус, онова, което виждаме по телевизията или онлайн
Международните консултанти по ресторантьорство, храна и напитки Baum + Whiteman предричат модите и тенденциите за 2014
Ако Германия сформира коалиционно правителство, то ще провежда политика на нулева толерантност към неодобрените ГМО в хранителните продукти в ЕС
В края на годината се правят класации. Ето го списъкът на първите по-богатство в областта на кулинарията и ресторантьорството
След като пусна на пазара джин с аромат на ърл грей и лимон, Хестън Блументал изпробва силите си в сладкарството с авторска бонбониера
Прочутата концептуалистка Трейси Емин, ще излага свои работи в лондонски ресторант в продължение на година
Историята на бонбоните не е само сладка и безобидна. През 50-те те са били набедени, че водят до алкохолизъм и други пороци
Съвместна продукция на България и Финландия, филмът разказва за село Сатовча и неговите 2021 жители, представители на различни етнически и религиозни групи
Haute couture по-скоро е територия на кулинарната аскеза, чийто идеал е прочутият нулев размер дрехи. Затова появата на обувки на ток, украсени със сладоледени фунийки е новина.
Още от пещерните рисунки на бизони и елени ние обичаме изображенията на храна и историите, свързани с хапване
Със своите 18 ресторанта, отличени със звезди, Брюксел затвърждава репутацията си на важна кулинарна дестинация и се нарежда преди Рим, Милано и Берлин
Кетчупът е забранен във френските училища, за да се насърчат невръстните сънародници на Брия-Саварен да уважават родната си кулинарна традиция
Вкусиш ли София, започваш отново да я забелязваш и да си спомняш защо я обичаш
Мулти-култи китчън и Компот колектив обединяват усилия, за да картографират местата и хората, които правят София по-пъстра, интересна и вкусна