С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Топ 10 на ресторантите по света според Trip Advisor

    Бакхус
    13 Декември 2013, 14:28

    Пътеводителят разполага с огромна база данни, така че опре ли до изискана кухня, можете да му се доверите

    Share Tweet Pin it Share
  • Лунно песто

    Бакхус
    13 Декември 2013, 13:56

    Ако растенията се хванат и оживеят на Луната, тогава вероятно и хората ще могат - коментират от Наса.

    Share Tweet Pin it Share
  • Честита годишнина, шеф Каминада

    Бакхус
    12 Декември 2013, 16:16

    Андреас Каминада отбеляза десетгодишнината си като главен готвач на отличения с 3 мишленски звезди ресторант Schloss Schauenstein

    Share Tweet Pin it Share
  • Отвори врати първият хипермаркет само за български стоки

    Бакхус
    12 Декември 2013, 15:55

    Благодарение на наредба на Земеделското министерство, производителите ще могат да предлагат продукцията си директно на крайния потребител

    Share Tweet Pin it Share
  • Как не е бил измислен по-рано?

    Бакхус
    11 Декември 2013, 11:57

    Шишето за зехтин на хърватската фирма Oaza може да се превърне в любимия ви кухненски аксесоар

    Share Tweet Pin it Share
  • Тъмната страна на хамбургера

    Бакхус
    11 Декември 2013, 10:37

    Фотографът Джон Фейнстейн надниква в тъмната, непривлекателна страна на фаст-фуд храната, която през цялото време е била пред нас

    Share Tweet Pin it Share
  • Някои го предпочитат умерено топло

    Бакхус
    10 Декември 2013, 16:13

    Как температурата на храната се отразява на баланса на вкусовете й

    Share Tweet Pin it Share
  • Широко затворени очи

    Бакхус
    10 Декември 2013, 14:32

    Вечерите "На Тъмно" на ресторант "Таланти" провокират сетивата, въвличайки ги в непознато приключение.

    Share Tweet Pin it Share
  • "Какво хапнаха и пийнаха великите българи"

    Бакхус
    09 Декември 2013, 16:16

    "Литературният детектив Петър Величков ни повежда през бохемската история на Следосвобожденска България – кафенета, аперитиви, кръчми, сладкарници, посещавани от цвета на интелигенцията - Вазов, Елин Пелин, Славейков, Балабанов…"

    Share Tweet Pin it Share
  • 100 години Захарни заводи

    Бакхус
    09 Декември 2013, 16:06

    Захарта не е причина само за опасения и притеснения, тя може да е повод за празнуване

    Share Tweet Pin it Share
  • Росиди гостува на Grape Central

    Бакхус
    09 Декември 2013, 15:56

    Росиди е млад и иновативен винен проект, в който съжителстват идеите и вижданията на Едуард Куриян и Петър Георгиев

    Share Tweet Pin it Share
  • Служителите в ресторанти за бързо хранене в САЩ стачкуват

    Бакхус
    06 Декември 2013, 17:43

    Изследване на университета в Илинойс показа наскоро, че над половината от семействата на работещи в ресторанти за бързо хранене разчитат на социални помощи, за да оцелеят.

    Share Tweet Pin it Share
  • Клиентите, които никой ресторант не желае

    Бакхус
    06 Декември 2013, 16:34

    От мърморковците до вечно приказващите по телефон - има типове хора, които ресторантите не искат за клиенти, а останалите - за сътрапезници

    Share Tweet Pin it Share
  • Шишето, което обича бира

    Бакхус
    05 Декември 2013, 16:18

    Малка стъпка за продуктовия дизайн, голям скок за любителите на бира - колкото и да разтърсвате специалната флашка, течността остава свежа и газирана

    Share Tweet Pin it Share
  • Фермерският пазар отива на топло за празниците

    Бакхус
    05 Декември 2013, 15:50

    Фермерският пазар Римска Стена ще гостува и на Пловдив за празниците

    Share Tweet Pin it Share
  • За няколко часа в Каталуня

    Бакхус
    04 Декември 2013, 16:24

    Тематичната вечеря на списание "Бакхус" беше подготвена от Димитър Шопов и откри в негово лице нов готварски талант на българската сцена

    Share Tweet Pin it Share
  • Покана за дегустация на емблематичната марка вина SOLITAIRE

    Бакхус
    04 Декември 2013, 15:24

    Share Tweet Pin it Share
  • Баронеса Ротшилд с престижно отличие за цялостна дейност

    Бакхус
    03 Декември 2013, 15:37

    Баронеса Филипин дьо Ротшилд е първата жена отличена за цялостен принос от Института на Майсторите на Виното

    Share Tweet Pin it Share
  • Шампанско за отвъдното

    Бакхус
    03 Декември 2013, 15:35

    Френски пенсионер поръчвал отбрани вина в продължение на години, а когато сметката пристигнала, се обявил за покойник

    Share Tweet Pin it Share
  • Картата на мултикултурна София вече е онлайн

    Бакхус
    02 Декември 2013, 17:09

    Познати или далечни, екзотични или по съседски близки, местата и хората, оформящи мултикултурния пейзаж на София вече са на картата, съвместен проект на Мулти Култи Китчън и Компот Колектив

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »