С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Открийте тайните на техниката Sous Vide

    Бакхус
    31 Март 2014, 19:56

    Д-р Брюно Гюсо, един от създателите на Sous Vide, пристига специално в София на 22 април

    Share Tweet Pin it Share
  • Особености на ватиканския нацинален характер

    Бакхус
    28 Март 2014, 15:11

    Оказва се , че в папския град-държава се пие повече вино на година, отколкото във всяка друга страна по света

    Share Tweet Pin it Share
  • Бира за клингони и заклети почитатели на Стар Трек

    Бакхус
    27 Март 2014, 17:09

    Warnog, официалната бира на героите на Стар Трек, е с отенък на нежен банан и карамфил

    Share Tweet Pin it Share
  • "Вила Мелник" представи вината си в баварската столица Мюнхен

    Ани Коджаиванова
    снимки: Архив 27 Март 2014, 17:09

    Share Tweet Pin it Share
  • Дрехи от развалено мляко

    Бакхус
    27 Март 2014, 16:28

    Немската дизайнерка Анке Домаск е намерила начин да оползотворява вкиснатото, негодно за пиене мляко

    Share Tweet Pin it Share
  • Еrdinger Weissbier дебютира у нас

    Бакхус
    27 Март 2014, 15:57

    "Карлсберг България" представи най-новото попълнение в продуктовото си портфолио - Erdinger Weissbier

    Share Tweet Pin it Share
  • Силна конкуренция за българските изби на "Винария 2014"

    Бакхус
    26 Март 2014, 14:01

    Български изби ще се състезават с производители от Франция и Италия по време на Международната изложба за лозарство и винарство в рамките на пловдивския панаир

    Share Tweet Pin it Share
  • Кой ще пие кримско вино?

    Бакхус
    25 Март 2014, 17:03

    Отскоро руски гражданин, Жерар Депардийо също не знае бъдещето на инвестицията си в кримски лозя

    Share Tweet Pin it Share
  • Фамилиярните етикети са тук, за да останат

    Бакхус
    25 Март 2014, 16:10

    "Обичам на студено" , "Подхождам си с мляко" - британските блогъри негодуват срещу модата на говорещите етикети на храни и напитки

    Share Tweet Pin it Share
  • #Внимание развалена храна

    Бакхус
    24 Март 2014, 11:01

    Китайски учени разработиха желатинови стикери, показващи кога храната се разваля

    Share Tweet Pin it Share
  • Кулинарните автографи на хотелите Кемпински

    Бакхус
    24 Март 2014, 08:53

    Генералните мениджъри на хотелите Кемпински представят 70 ястия от цял свят

    Share Tweet Pin it Share
  • "Исторически" рецепти по време на "Винария" 2014

    Бакхус
    снимки: Агроновините 21 Март 2014, 16:04

    Академия "Кулинарен историк" ще покаже как се прави сладко от стафиди и локум в рамките на "Винария" 2014

    Share Tweet Pin it Share
  • "Старбъкс" ще предлагат и вино, и бира

    Бакхус
    20 Март 2014, 17:17

    Интересно след като имат баристи за кафето, дали от компанията предвиждат да наемат енолози за виното

    Share Tweet Pin it Share
  • Въведен е електронен регистър на биопроизводителите

    Бакхус
    20 Март 2014, 17:04

    Освен база данни за биологичното земеделие в България на сайта на регистъра могат да бъдат намерени и основните нормативни документи, регламентиращи дейностите свързани с биологичното земеделие

    Share Tweet Pin it Share
  • Предстои Винобалканика 2014

    Бакхус
    снимки: Винобалканика 19 Март 2014, 15:28

    Четвъртото издание на конкурса за вина от Балканите и Черноморието Винобалканика ще се проведе във Велико Търново.

    Share Tweet Pin it Share
  • Лоши новини за Макдоналдс

    Бакхус
    снимки: Huffington Post 19 Март 2014, 14:23

    Собственик на 7 ресторанта от веригата ще трябва да изплати половин милион долара на бивши и настоящи служители

    Share Tweet Pin it Share
  • Бизнесът иска обратно начисляване на ДДС върху захарта

    Бакхус
    18 Март 2014, 16:19

    Целта на исканите промени е да се ограничат данъчните измами в сектора

    Share Tweet Pin it Share
  • Малка книга за шоколада

    Бакхус
    18 Март 2014, 15:54

    Джоан Харис, авторката на романа "Шоколад", издава книга с рецепти за... шоколадови специалитети, разбира се

    Share Tweet Pin it Share
  • Всички искат да насърчат родното производство

    Бакхус
    18 Март 2014, 14:50

    Докато държавата обмисля как да насърчи родното производство, потребители и производители намират начин да стигнат един до друг

    Share Tweet Pin it Share
  • Силно българско представяне на Vinalies Internationales, Париж

    Бакхус
    14 Март 2014, 15:13

    Домейн Бояр и Катаржина е завърнаха с множество златни и сребърни медали от престижното френско изложение

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »