С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Един парижки миксолог в София

    Бакхус
    10 Април 2014, 12:19

    Лоран Греко е създател на Liquid Chef Paris - общество на парижките миксолози, собственик на коктейл-бара Mojito Lab във френската столица, редактор на списание CocktailZone и основател на Бар Академия във Франция с насока flair. Той бе в София като посланик на популярната марка газирана вода Perrier, чийто представител в България е «Авенди» ООД и направи поредица от демонстрации с атрактивни рецепти.

    Share Tweet Pin it Share
  • Рекордна сума за светия граал на китайския порцелан

    Бакхус
    снимки: Sotheby 10 Април 2014, 12:18

    500-годишна порцеланова чаша за вино бе продадена за 36 милиона долара на търг в Хонг Конг.

    Share Tweet Pin it Share
  • Агенцията по храните набира доброволци

    Бакхус
    снимки: Георги Кожухаром 10 Април 2014, 10:28

    Само за месец са бракувани 100 тона негодни храни, което надхвърля общото количество за цялата минала година, когато те са били 75 тона

    Share Tweet Pin it Share
  • Започва новият сезон от събития на Горичка

    Бакхус
    снимки: Горичка 09 Април 2014, 19:29

    Най-новият форум - "Заедно", ще се случи на 27 април в Модерен театър. Горичка Филм Фест е едноседмичен филмов фестивал с документални филми в края на септември. Предстоят също така Форум "Промяна" през ноември и голямо събитие за излизането на втората книга на Ивон Шуинар "Отговорният бизнес" на български.

    Share Tweet Pin it Share
  • Унгарски бъчви намират място в български изби

    Михаил Ванчев
    снимки: Trust Hungary Corporation 09 Април 2014, 19:05

    Trust Hungary Corporation е от 12 години на българския пазар, който в момента е доста свит, макар и с тенденция да се разбужда. Стартът на продажбите обаче, по оценката на маркетинговия директор на компанията Мария Бакан, е бил невероятен.

    Share Tweet Pin it Share
  • Комплименти за "Беса Валей" от известния винен критик Джансис Робинсън

    Бакхус
    снимки: Беса Валей 09 Април 2014, 18:50

    Българското вино се е променило с годините, достигайки световно ниво в качеството и вкуса си, обобщава Робинсън в своя статия за избата от село Огняново

    Share Tweet Pin it Share
  • Много хубаво не е на хубаво

    Бахкус
    08 Април 2014, 16:36

    Промоциите на храна от типа "купи 1, вземи 2" всъщност прехвърлят проблема с разхищението на храна върху крайния потребител

    Share Tweet Pin it Share
  • Отличник на пазара

    Бакхус
    08 Април 2014, 15:36

    С високите си продажби, сайдерът се утвърждава като най-бързо развиващата се категория на пазара на напитки у нас

    Share Tweet Pin it Share
  • Laureate International Universities се представят в България

    Бакхус
    снимки: Laureate Hospitality Education 07 Април 2014, 17:23

    Най-качествените световни университети по туризъм, хотелиерство и ресторантьорство Laureate Hospitality Education ще се представят в България за първи път.

    Share Tweet Pin it Share
  • "Тлъстият паток" на Блументал отива в Австралия

    Бакхус
    04 Април 2014, 16:03

    Прочутият кулинарен визионер ще премести ресторанта си за половин година

    Share Tweet Pin it Share
  • Храна за снимане

    Бакхус
    снимки: Guy Harrok 04 Април 2014, 14:58

    Над 400 снимки се класират в кратката листа на фотоконкурса "Розовата лейди", посветен на храната и виното

    Share Tweet Pin it Share
  • WiFo или да поговорим отново за храна и вино

    Бакхус
    снимки: WiFo 04 Април 2014, 12:54

    Събитието тази година ще заживее самостоятелен живот на 12 април (събота) от 11:00 часа в Sopharma Bussines Towers, а идеята на организаторите е да развият вече създадената реална платформа за споделяне на общата страст на хората, свързани с добрата храна и хубавото вино.

    Share Tweet Pin it Share
  • Тъмната страна на филийката

    Бакхус
    04 Април 2014, 10:59

    Неувяхващото очарование на "Междузвездни войни" продължава да произвежда любопитни артикули.

    Share Tweet Pin it Share
  • Черноморско злато взе най-много награди от Винария 2014

    Бакхус
    снимки: Черноморско злато 03 Април 2014, 18:09

    Share Tweet Pin it Share
  • 3 години Мулти култи или #MK3years

    Бакхус
    снимки: multi kulti 02 Април 2014, 12:47

    Сдружение Мулти култи отбелязва третия си рожден ден с храна, вино, изложба, музика и танци от целия свят. Чувствайте се поканени

    Share Tweet Pin it Share
  • "Перу на вкус: кухнята като социално оръжие"

    Бакхус
    02 Април 2014, 12:23

    Двама велики готвачи се срещат в един документален филм, за да разкажат за храната на Перу и уникалното явление на младите готвачи в андинската страна

    Share Tweet Pin it Share
  • Да се облагат ли с данък пустеещите земи у нас?

    Бакхус
    02 Април 2014, 12:08

    Идеята е да се стимулират собствениците на земеделска земя в случаите, когато не я обработват, да я отдават под наем, за да не се похабява плодородна земя

    Share Tweet Pin it Share
  • "Вкусно, постно, здравословно" с нутрициониста Надя Петрова

    Ани Коджаиванова
    снимки: Бакхус 01 Април 2014, 10:48

    "Заложих предимно на пресните зеленчуци, защото исках да покажа, че това не е "мъчение", а на човек може да му е вкусно и да се чувства добре дори и предимно на такава диета", казва гост-готвачът от четвъртата вечеря от поредицата на списание "Бакхус" "12 вечери на любителите готвачи", която премина под знака на великденските пости

    Share Tweet Pin it Share
  • Спортът е по-добрият начин децата да пораснат

    Бакхус
    01 Април 2014, 10:07

    Съюзът на пивоварите в България за втора година организира кампания за насърчаване на децата и семействата да спортуват

    Share Tweet Pin it Share
  • Модни тенденции за сезона: junk food

    Бакхус
    01 Април 2014, 09:51

    Флиртът на haute cuture с junk food е горещата тенденция на сезона

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »