С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Глад за изкуство

    Бакхус
    01 Юли 2014, 13:11

    Чинии с репродукции на Робърт Мейпълторп, Кийт Харинг и Баския се предлагат на любителите на изящното изкуство, а подреждането на масата се превръща в изложба.

    Share Tweet Pin it Share
  • Лозята на Пиемонт влизат в световното наследство на ЮНЕСКО

    Бакхус
    30 Юни 2014, 17:04

    Лозята на Пиемонт са петдесетият обект, с който Италия присъства в престижния списък на Световното природно и културно наследство на ЮНЕСКО

    Share Tweet Pin it Share
  • Виното на Мондиала символизира отборното начало

    Бакхус
    27 Юни 2014, 17:44

    Нарича се Faces и е направено от 11 сорта грозде

    Share Tweet Pin it Share
  • Цитрусите и боровинката не развалят бирата

    Бакхус
    27 Юни 2014, 17:21

    Изследване доказа, че бирените миксове тип радлер запазват всички свойства на бирата

    Share Tweet Pin it Share
  • Чашке, кажи какво пия?

    Бакхус
    26 Юни 2014, 17:46

    Чашата Vessyl измерва хранителната стойност на течностите, които наливате в нея.

    Share Tweet Pin it Share
  • Полък и шоколадовата фабрика

    Бакхус
    26 Юни 2014, 16:58

    Мексикански моден бутик създаде в сътрудничество с местен сладкар шоколад, посветен на американския абстрактен експресионист Джаксън Полък

    Share Tweet Pin it Share
  • Затлъстяването сред децата се увеличава

    Бакхус
    снимки: Corbis 25 Юни 2014, 17:54

    Причините за увеличаващия се брой деца с наднормено тегло са обичайните: липса на физическа активност и нездравословно хранене.

    Share Tweet Pin it Share
  • Черешата на един ракетен двигател

    Бакхус
    25 Юни 2014, 17:02

    Черика е ново гориво, направено от негодни за ядене череши. Може да се използва за ракети против градушки. Не оставя токсични емисии във въздуха.

    Share Tweet Pin it Share
  • Какво интересно на Italian Wine and Food Tasting 2014

    Бакхус
    снимки: ICE 24 Юни 2014, 18:55

    Share Tweet Pin it Share
  • Братя Адриа ще отварят нов ресторант в Ибиса

    Бакхус
    24 Юни 2014, 15:17

    Дали Ибиса не започва да загърбва бурното си парти минало?

    Share Tweet Pin it Share
  • Белият дом ще спасява пчелите

    Бакхус
    24 Юни 2014, 15:04

    От пчелите зависи продукцията на над 90 промишлено отглеждани култури в САЩ. Наред с останалите опрашители, от пчелите зависят 35% от световното производство на храна

    Share Tweet Pin it Share
  • Бургеромикс

    Бакхус
    24 Юни 2014, 14:31

    Цената на сандвича казва много за спадовете и възходите на икономиката и нагласите на хората.

    Share Tweet Pin it Share
  • Три причини да охладите червените вина

    Bibendum
    снимки: Shutterstock 24 Юни 2014, 10:33

    Ако сте в България това лято и пиете червено вино, по-вероятно е то да бъде топло. Защо? Защото сме свикнали да го пием на стайна температура. Но всяко следващо лято освен по-дъждовно става и все по-горещо – каква тогава е стайната ни температура? Отговорът дават професионалистите от Bibendum.

    Share Tweet Pin it Share
  • БАБХ следи за качеството на храните след наводненията

    Бакхус
    23 Юни 2014, 15:33

    Българската агенция за безопасност на храните организира проверки и на обектите за производство и съхранение на храни в засегнатите от дъждовете региони.

    Share Tweet Pin it Share
  • Световното в Бразилия се празнува с гръм на шампанско Taittinger

    Бакхус
    снимки: Winebox 23 Юни 2014, 11:09

    Share Tweet Pin it Share
  • Кой спечели награди от участието в "Ресторант на читателя"

    Бакхус
    23 Юни 2014, 10:57

    Share Tweet Pin it Share
  • Какво яде светът?

    Бакхус
    20 Юни 2014, 14:19

    Освен с екзотични рецепти от 40 държави, "Гастрономически атлас" на Мина Холанд ще ви зарадва с вещи съвети на безспорни експерти като Йотам Отоленги, Джейкъб Кенеди, Хосе Писаро.

    Share Tweet Pin it Share
  • Вьов Клико ще отлежава на морското дъното

    Бакхус
    снимки: Veuve Clicquot Facebook 20 Юни 2014, 14:06

    Екип енолози и технолози на прочутата марка в продължение на 50 години ще изследват как старее шампанското на дъното на Балтийско море

    Share Tweet Pin it Share
  • Да готвим с Лучия

    Бакхус
    19 Юни 2014, 14:19

    "Драги читателю, използвай тази книга за твое улеснение и удобство, пести си времето, радвай се и споделяй интересни гозби с близки и приятели. Не забравяй – готвенето е удоволствие в две действия. Първото се развива в кухнята, второто – около масата с доволните лица на гощаваните."

    Share Tweet Pin it Share
  • Кой е най-полезният зеленчук?

    Бакхус
    19 Юни 2014, 13:57

    Водният кресон е най-богатият на хранителни вещества зеленчук според изследване на Федералния център за контрол на болестите на САЩ

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »