Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Какво се случва с българските домати, защо България още не е в състояние да защитава традиционните си сортове и защо старинните френски видове зеленчуци се появиха отново на пазара, а българските се топят.
Енологът Лидия Пелова е избрала поредица вина, които през последните 15 години по един или друг начин сложиха началото на нова тенденция. Въведоха нов сорт или пък бяха първите, създадени по нова технология. Кои са те, четете в новия брой на "Бакхус".
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
Или какво видяха и опитаха нашите тайни клиенти в деветте ресторанта, които взеха участие в октомврийското издание на "Седмица на ресторантите", този път посветено на есенната кухня.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
Докато снове из готварниците и трапезариите на френските замъци и се дразни все повече, Албена Шкодрова открива неочаквани предмети. Какви са те, можете да прочетете в новия брой на "Бакхус".
Малкият ренесанс на българските винари – все повече избите залагат на качеството, а не на големи количества. Това бе изводът на ценители, винопроизводители и други професионалисти на третия Фестивал на виното и културното наследство "Августиада" в Стара Загора.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
Тридневният фестивал ще представи общо над 200 уиски вкуса от цял свят от 31 октомври до 2 ноември 2014 г. в Sofia Event Center Paradise
От 23 до 26 октомври зала 6 на НДК ценителите ще могат да опитат над 200 познати и непознати български и чужди брандове, някои от които се представят за първи път.
"Бакхус" стана едновременно на 15 (години) и на 150 (броя). Което и от двете решите да празнувате, сме съгласни! Всеки повод за празник е добре дошъл и трябва да бъде уважаван, казва нашият весел бог. Празничният брой може да бъде купен на обичайните места - във веригите Inmedio и Relay, в Casavino, a от този път - вече и в Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV, а също и онлайн от събота, 11 октомври.
Компанията е лидер по приходи от продажби 7 последователни години и е сред 25-те най-рентабилни организации в България
Осем ресторанта от София и един от Банско приеха да дефилират от 13 до 19 октомври под знамето на есенните продукти. За статистиката: два от тях са съвсем близо до НДК, два са панорамни, два се намират на "Витошка", два носят италианско име, а други два са с френско.
Септемврийската вечеря на "Бакхус" бе с тема "Около света" и за няколко часа пренесе гостите на пътешествие от вкусове. Гост-готвачи бяха Деница Стефанова и Мария Пръмова, самите те с интернационални житейски пътища.
Благодарение на инвестиция от 35 милиона евро производството се завръща отново у дома след 60 години
Колко е важна закуската и кои мазнини са полезни, разказаха специалисти по здравословно хранене при представянето на проучване на навиците на майките в България, поръчано от Unilever