Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Последен писък на модата във фаст фуд заведенията в Америка е "тайното меню", което сервитьорът ви дава само при поискване и което съдържа видоизменени варианти на обичайните предложения, смесени по различен начин. Иначе казано #HackTheMenu
Шест ресторанта поеха поредното предизвикателство на "Бакхус" - да ви впечатлят с авторски ястия и предложения в "Седмица на авторската кухня" между 1 и 7 декември
Географски и исторически близък, но позабравен и пълен с изненади – Близкият Изток бе темата на поредната вечеря на "Бакхус" от поредицата "12 вечери на любителите-готвачи". Майсторът в кухнята този път бе Дафар Шабан – IT специалист и координатор на младежкото движение на Slow Food в България.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
Дали лабораторното кюфте е отговорът на нуждата от устойчиво развитие? Технологично създаденото месо изисква 45% по-малко енергия, 99% по-малко земя, производството му дава 96% по-ниски газови емисии.
Не е време да присвиваме презрително ноздри, разхвалвайки достойнствата на родните реколти. Моментът е идеален за празнуване, а новото божоле дава чудесен повод.
Редица геополитически и икономически фактори вещаят глобален дефицит на какао. Какво да правим, за да не ни свърши шоколадът? На първо място да спрем да го приемаме за даденост и да му отдадем заслуженото като на предмет на лукса.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
Освен традиционния си коктейл, този път Френско-българската търговска и индустриална камара превръща празника на божолето в празник на френската гастрономия и вина с двудневно изложение и дегустация на френски продукти.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
В продължение на три дни винените ентусиасти и професионалисти могат да опитат над 400 вина от близо 60 български изби
Близо 100 световни бранда бяха представени в специализираното изложение СИХРЕ тази година
Деветото издание на Дните на Белгия в България обещава интересна програма с акцент върху кулинарния профил на кралството.
За петнайсет години идеята за винен туризъм измина целия път от стрехите на мелнишките къщи до футуристичното, готово за полет крило на "Анжелус Естейт". Маршрути като тези през Напа Валей още няма, но виното все повече започва да интригува ценителите с мястото и хората, които го създават. Кои са българските винени отбивки, четете в новия брой на Бакхус".
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
"Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.
В магазините на веригата в София, Пловдив, Варна и Бургас между 6-ти ноември и 3-ти декември потребителите ще могат да се запознаят с типични регионални специалитетии качествени продукти на малки производители като зехтин, кафе, паста, сосове, а всеки петък и събота ще има и дегустации на вино.
Над 55 марки и повече от 200 вида уиски опитаха ентусиасти на третия пореден Уиски Фест София 2014, който се проведе в Sofia Event Center между 31 октомври и 2 ноември.