С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Очаквайте скоро: модата на тайното меню

    Бакхус
    26 Ноември 2014, 10:20

    Последен писък на модата във фаст фуд заведенията в Америка е "тайното меню", което сервитьорът ви дава само при поискване и което съдържа видоизменени варианти на обичайните предложения, смесени по различен начин. Иначе казано #HackTheMenu

    Share Tweet Pin it Share
  • Отново е време за авторска кухня

    Бакхус
    24 Ноември 2014, 17:34

    Шест ресторанта поеха поредното предизвикателство на "Бакхус" - да ви впечатлят с авторски ястия и предложения в "Седмица на авторската кухня" между 1 и 7 декември

    Share Tweet Pin it Share
  • Хилядите вкусове на Близкия Изток

    Весела Николаева
    снимки: Бакхус 24 Ноември 2014, 16:46

    Географски и исторически близък, но позабравен и пълен с изненади – Близкият Изток бе темата на поредната вечеря на "Бакхус" от поредицата "12 вечери на любителите-готвачи". Майсторът в кухнята този път бе Дафар Шабан – IT специалист и координатор на младежкото движение на Slow Food в България.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Андре Токев, Хилтън

    Бакхус
    снимки: Студио Лампа 24 Ноември 2014, 14:30

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Двойка кюфтета от епруветка, моля!

    Бакхус
    снимки: businessinsider.com 24 Ноември 2014, 13:52

    Дали лабораторното кюфте е отговорът на нуждата от устойчиво развитие? Технологично създаденото месо изисква 45% по-малко енергия, 99% по-малко земя, производството му дава 96% по-ниски газови емисии.

    Share Tweet Pin it Share
  • Станете част от посрещането на младото божоле

    Бакхус
    снимки: Eric Gaillard 20 Ноември 2014, 15:31

    Не е време да присвиваме презрително ноздри, разхвалвайки достойнствата на родните реколти. Моментът е идеален за празнуване, а новото божоле дава чудесен повод.

    Share Tweet Pin it Share
  • Внимание! Шоколадът изчезва!

    Бакхус
    снимки: Красимир Юскеселиев 20 Ноември 2014, 14:40

    Редица геополитически и икономически фактори вещаят глобален дефицит на какао. Какво да правим, за да не ни свърши шоколадът? На първо място да спрем да го приемаме за даденост и да му отдадем заслуженото като на предмет на лукса.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Джун Йошида, Щастливото прасе

    Бакхус
    19 Ноември 2014, 10:14

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Петър Йоргов, DiWine

    Бакхус
    снимки: Студио Лампа 18 Ноември 2014, 11:07

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Жоро Иванов, Гранд Хотел София

    Бакхус
    снимки: студио Лампа 14 Ноември 2014, 11:01

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Младото божоле пристига с френска гастрономия

    Бакхус
    14 Ноември 2014, 09:14

    Освен традиционния си коктейл, този път Френско-българската търговска и индустриална камара превръща празника на божолето в празник на френската гастрономия и вина с двудневно изложение и дегустация на френски продукти.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Димитър Дамянов, Este

    Бакхус
    снимки: студио Лампа 13 Ноември 2014, 10:36

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Виненият уикенд на DiVinoTaste тази година започва още в петък

    Бакхус
    снимки: DivinoTaste 13 Ноември 2014, 10:28

    В продължение на три дни винените ентусиасти и професионалисти могат да опитат над 400 вина от близо 60 български изби

    Share Tweet Pin it Share
  • Успешна равносметка за СИХРЕ

    Бакхус
    12 Ноември 2014, 14:18

    Близо 100 световни бранда бяха представени в специализираното изложение СИХРЕ тази година

    Share Tweet Pin it Share
  • Fun, Food & Architecture - Дни на Белгия в България

    Бакхус
    снимки: shutterstock 11 Ноември 2014, 11:40

    Деветото издание на Дните на Белгия в България обещава интересна програма с акцент върху кулинарния профил на кралството.

    Share Tweet Pin it Share
  • Четете в новия брой на "Бакхус": Българските отбивки

    Бакхус
    11 Ноември 2014, 10:32

    За петнайсет години идеята за винен туризъм измина целия път от стрехите на мелнишките къщи до футуристичното, готово за полет крило на "Анжелус Естейт". Маршрути като тези през Напа Валей още няма, но виното все повече започва да интригува ценителите с мястото и хората, които го създават. Кои са българските винени отбивки, четете в новия брой на Бакхус".

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Димо Димов, Pure

    Бакхус
    снимки: Студио Лампа 07 Ноември 2014, 12:26

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Дванадесетте готвачи на "Бакхус": Велин Великов

    Бакхус
    снимки: Студио Лампа 07 Ноември 2014, 12:22

    "Бакхус" стана едновременно на 15 години и на 150 броя. С нас отбелязват събитието 12 от най-големите имена в българската съвременна кулинария, сред тях и една дама. Представяме ви ги накратко, а техните истории, кулинарния им почерк и истинските им "аз", можете да прочетете в списанието.

    Share Tweet Pin it Share
  • Южна Италия гостува за месец в Метро Кеш енд Кери

    Бакхус
    снимки: Alessandro Garofalo 04 Ноември 2014, 11:09

    В магазините на веригата в София, Пловдив, Варна и Бургас между 6-ти ноември и 3-ти декември потребителите ще могат да се запознаят с типични регионални специалитетии качествени продукти на малки производители като зехтин, кафе, паста, сосове, а всеки петък и събота ще има и дегустации на вино.

    Share Tweet Pin it Share
  • Софийски уиски уикенд

    Константин Николов
    снимки: Whiskey Fest Sofia 04 Ноември 2014, 10:26

    Над 55 марки и повече от 200 вида уиски опитаха ентусиасти на третия пореден Уиски Фест София 2014, който се проведе в Sofia Event Center между 31 октомври и 2 ноември.

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »