С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • На един готвач разстояние

    Ивайло Харалампиев
    04 Юни 2015, 04:33

    630 световни готвачи препоръчват 3250 места за хранене в 70 страни

    Share Tweet Pin it Share
  • The perks of being a home flower

    Цветанка Яворова
    03 Юни 2015, 12:03

    Справочник на растенията, които пречистват въздуха, отблъскват комарите и носят други ползи, освен радост за окото

    Share Tweet Pin it Share
  • Изба "Миролио" и сръбската Matalj си поделиха голямата награда на Балканския винен конкурс

    Бакхус
    снимки: BIWC 02 Юни 2015, 10:40

    Отличените вина саестествено пенливото Special Selection Pinot Noir & Chardonnay 2005 на "Едоардо Миролио" и червеното Kremen Kamen Cabernet Sauvignon 2012 на Matalj Winery.

    Share Tweet Pin it Share
  • От пролетната градина на Кейси

    Ани Коджаиванова
    снимки: Бакхус 01 Юни 2015, 13:54

    Кейси Ангелова бе дванадесетият участник в поредицата на списание "Бакхус" "12 вечери на любителите готвачи". Тя приготви "Вкусът на пролетта" с продукти от семейната си ферма и от локалните пазари

    Share Tweet Pin it Share
  • Рене от пролет до зима: май

    Рене Йошида
    снимки: Джун Йошида 31 Май 2015, 20:55

    Кратко обяснение в любов към Женския пазар и рецепта за агнешки сандвич

    Share Tweet Pin it Share
  • Да, шеф!

    Тина Пенева
    снимки: Емма Бардизбанян 28 Май 2015, 19:29

    Гари Филби, вицепрезидент на World Master Chefs Society, за пушенето, прекомерното използване на сол и неразумното отдалечаване от яхнията на Балканите

    Share Tweet Pin it Share
  • Брой 152: Младите готвачи

    Емил Дилкин
    28 Май 2015, 17:54

    Защото е лято, приготвили сме леко меню, което е същото толкова приятно за четене, колкото и прохладна вечер с приятели на открито

    Share Tweet Pin it Share
  • Чие е това вино

    Ирина Софранова
    25 Май 2015, 11:30

    На Балканите ври, кипи и ферментира. Журналистката Ирина Софранова, енолог, фокусирал усилията си върху създаването на марката "Балкански винен регион", започва серия от статии, в които ще представя винените дестинация от региона

    Share Tweet Pin it Share
  • С глава в пръстта

    Марта Румянова
    снимки: Илко Вълков 25 Май 2015, 01:49

    Най-голямата ферма за щрауси в Югоизточна Европа се намира в едно румънско село на 50 км от Букурещ. Оборотът визлиза на милиони, а продукцията включва дори козметични продукти и хранителни добавки. Какво научихме там, докато се разхождахме със собственика и се стараехме да не разсърдим Рамбо - най-едрата птица в стопанството

    Share Tweet Pin it Share
  • Познай кой ще сготви на вечеря

    Краси Генова
    22 Май 2015, 02:39

    Интервю с авторката на "Вечеря с Джаксън Полък - рецепти, изкуство и природа" + една от рецептите на големия американски художник

    Share Tweet Pin it Share
  • The House of the Spirits

    Весела Николаева
    17 Май 2015, 01:35

    На гости в обновения Дом на виното в "Овча купел"

    Share Tweet Pin it Share
  • Игрите на глада

    Ивайло Харалампиев
    17 Май 2015, 01:12

    Арт инсталацията Spoon върху фасадата на един от хотелите на Ferragamo във Флоренция, е метафора на глада в различните му измерения

    Share Tweet Pin it Share
  • Глад за шоколад

    Марта Румянова
    снимки: Илко Вълков 17 Май 2015, 00:24

    Опашки и богато въображение на първия шоколадов фестивал в София

    Share Tweet Pin it Share
  • Хумус сапиенс

    Бакхус
    снимки: Shutterstock 13 Май 2015, 13:01

    Къде да намерим вкусен хумус в София - гид, вдъхновен от световния ден на нахутената паста с тахан

    Share Tweet Pin it Share
  • България спечели домакинството на Concours Mondial de Bruxelles 2016

    Весела Николаева
    12 Май 2015, 16:55

    Събитието е много добър шанс да представим пред експерти, журналисти и ценители местните вина и възможностите за винен туризъм

    Share Tweet Pin it Share
  • Зимна Венеция

    Галя Йотова
    12 Май 2015, 00:53

    Share Tweet Pin it Share
  • Хляб по водите

    Михаил Ванчев
    11 Май 2015, 17:43

    Или всичко, което (не) трябва да знаете за кухнята на един круизен кораб. Михаил Ванчев разговаря дълго и интересно с Николай Антонов, готвач на петзвездния "Вайкинг Магни"

    Share Tweet Pin it Share
  • Преоткритите български вкусове

    Весела Николаева
    07 Май 2015, 12:28

    Темата от последната вечеря на "Бакхус" беше "Непознатата България" – с гост – готвач Йоланта Делибозова.

    Share Tweet Pin it Share
  • Бързи, честни, сръчни

    Михаил Ванчев
    04 Май 2015, 18:25

    В кухнята на състезанието "Национална кулинарна купа на България"-2015

    Share Tweet Pin it Share
  • Нискобюджетно гурме

    Васил Богданов
    30 Април 2015, 05:10

    Пет менюта на шеф Димитър Клаклов, с които двама души могат да вечерят славно за 12-15 лв.

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »