Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
630 световни готвачи препоръчват 3250 места за хранене в 70 страни
Справочник на растенията, които пречистват въздуха, отблъскват комарите и носят други ползи, освен радост за окото
Отличените вина саестествено пенливото Special Selection Pinot Noir & Chardonnay 2005 на "Едоардо Миролио" и червеното Kremen Kamen Cabernet Sauvignon 2012 на Matalj Winery.
Кейси Ангелова бе дванадесетият участник в поредицата на списание "Бакхус" "12 вечери на любителите готвачи". Тя приготви "Вкусът на пролетта" с продукти от семейната си ферма и от локалните пазари
Кратко обяснение в любов към Женския пазар и рецепта за агнешки сандвич
Гари Филби, вицепрезидент на World Master Chefs Society, за пушенето, прекомерното използване на сол и неразумното отдалечаване от яхнията на Балканите
Защото е лято, приготвили сме леко меню, което е същото толкова приятно за четене, колкото и прохладна вечер с приятели на открито
На Балканите ври, кипи и ферментира. Журналистката Ирина Софранова, енолог, фокусирал усилията си върху създаването на марката "Балкански винен регион", започва серия от статии, в които ще представя винените дестинация от региона
Най-голямата ферма за щрауси в Югоизточна Европа се намира в едно румънско село на 50 км от Букурещ. Оборотът визлиза на милиони, а продукцията включва дори козметични продукти и хранителни добавки. Какво научихме там, докато се разхождахме със собственика и се стараехме да не разсърдим Рамбо - най-едрата птица в стопанството
Интервю с авторката на "Вечеря с Джаксън Полък - рецепти, изкуство и природа" + една от рецептите на големия американски художник
На гости в обновения Дом на виното в "Овча купел"
Арт инсталацията Spoon върху фасадата на един от хотелите на Ferragamo във Флоренция, е метафора на глада в различните му измерения
Опашки и богато въображение на първия шоколадов фестивал в София
Къде да намерим вкусен хумус в София - гид, вдъхновен от световния ден на нахутената паста с тахан
Събитието е много добър шанс да представим пред експерти, журналисти и ценители местните вина и възможностите за винен туризъм
Или всичко, което (не) трябва да знаете за кухнята на един круизен кораб. Михаил Ванчев разговаря дълго и интересно с Николай Антонов, готвач на петзвездния "Вайкинг Магни"
Темата от последната вечеря на "Бакхус" беше "Непознатата България" – с гост – готвач Йоланта Делибозова.
В кухнята на състезанието "Национална кулинарна купа на България"-2015
Пет менюта на шеф Димитър Клаклов, с които двама души могат да вечерят славно за 12-15 лв.