С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Морска вечеря за смелчаци

    Андреа Пунчева
    снимки: Ивайло Дончев 24 Юли 2023, 15:37

    Маси на скалите и мечти с поглед към звездите на тазгодишното издание на Ritual Gatherings на крепостта Акра

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Хенрик Сенкевич

    Владислав Христов
    снимки: Mark König, Unsplash 17 Юли 2023, 09:57

    Древен Рим, Нерон е на власт, време на жестокости, разгул и постоянни пировe. Богатите преяждат с езиците от фламинго, скакалци в мед, риби и месо. С талантливото си перо класикът на полската литература Хенрик Сенкевич описва до какво ще доведе всичко това.

    Share Tweet Pin it Share
  • Wine Spectator отличи българския ресторант aEstivum

    Бакхус
    13 Юли 2023, 16:03

    Share Tweet Pin it Share
  • Нови гастрономически върхове с шеф Фатих Тутак - GALLADA

    Бакхус
    11 Юли 2023, 16:34

    GALLADA & Topside Bar - вечеря с гледка към Босфора

    Share Tweet Pin it Share
  • Three Cents завладява с лятна свежест топ баровете в България

    Съдържание от Кока Кола ХБК
    10 Юли 2023, 14:42

    Продуктовата гама на супер-премиум газираната безалкохолна марка у нас включва дванадесет предложения, достъпни в избрани премиум заведения в страната

    Share Tweet Pin it Share
  • Ритуалната вечеря - където вкусовете се превръщат в обичай

    Бакхус
    04 Юли 2023, 12:43

    Ritual Gatherings отново с емблематична вечеря до морските вълни

    Share Tweet Pin it Share
  • Шестото издание на Варна WINEkend за първи път в два дни и на нова локация

    Бакхус
    27 Юни 2023, 11:14

    Свежото винено събитие в град Варна пораства

    Share Tweet Pin it Share
  • Жури и готвачи от Masterchef, фермери и zero waste инфлуенсъри - лектори на GourmEAT the future

    Бакхус
    26 Юни 2023, 09:39

    Месец юли започва с нов безкешов формат от Бакхус - фест, кулинарни лекции и демонстрации, посветени на бъдещето на храната

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: супа Фъ

    Елисавета Иванова
    снимки: Leon Bublitz, Unsplash 19 Юни 2023, 15:12

    Обиколила целия свят, тя е от Виетнам и отразява богатата история на родината си

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Виктория Балтутите е сред лекторите на Бакхус GourmEAT the future

    Бакхус
    19 Юни 2023, 13:04

    Първият шеф-инструктор в България, сертифициран от WACS да преподава кулинарни устойчиви практики

    Share Tweet Pin it Share
  • Не StrEAT, а GourmEAT.. не fest, a future!

    Бакхус
    12 Юни 2023, 13:02

    Защо от Бакхус правим ново събитие и какво да очаквате на 1 и 2 юли

    Share Tweet Pin it Share
  • Zero Waste Fest за микро бизнеса от село до европейския модерен пазар

    Съдържание от Zero Waste Fest
    12 Юни 2023, 12:19

    2 седмици преди Бакхус GourmEAT the future в Белоградчик се провежда друго събитие в посока устойчивост

    Share Tweet Pin it Share
  • "КА&ТА българското вино" 2022 с награда Gourmand

    Бакхус
    09 Юни 2023, 10:24

    Десетото издание на годишния каталог получи едно от най-високите признания в сферата на англоезичната кулинарна литература

    Share Tweet Pin it Share
  • Кристина Иванова, Casavino: Ще отворим 9-литрова бутилка шампанско в събота

    Андреа Пунчева
    08 Юни 2023, 03:08

    Какво ще пием на Taste Champagne & Sparkling Wines на 10 юни

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: No(ma) problem

    Ани Коджаиванова
    05 Юни 2023, 16:56

    Бизнес моделът на висшата кулинария се оказа изграден върху заблуди и е напът да рухне

    Share Tweet Pin it Share
  • Grand Austrian Tasting 2023: 15 години австрийско вино в България

    Бакхус
    05 Юни 2023, 12:31

    На 9 юни София пие Австрия

    Share Tweet Pin it Share
  • Оборище дарява: да пазаруваме с кауза

    Бакхус
    02 Юни 2023, 13:43

    Подкрепете ранното детско развитие, докато прекарвате време на любимото си място в София

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Wagyu в 3 гледни точки, част I

    Андреа Пунчева, София Павлова
    31 Май 2023, 16:22

    Отвъд митичния ореол на японското говеждо според посланика на Япония в България

    Share Tweet Pin it Share
  • Испанско-българска история с продължение - отново в София

    Андреа Пунчева
    25 Май 2023, 18:53

    Тази кулинарна "книга" вече има три глави. Началото бе през 2019 г. на наградите на "Бакхус", във втората глава действието се разви във Валядолид, а третата се случва днес и утре, 25 и 26 май, в София

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Петко Р. Славейков

    Владислав Христов
    25 Май 2023, 10:35

    България може да се похвали с една от първите готварски книги в Европа, написана от него и издадена в Цариград през 1870 г..

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »