Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
От ценните случаи, в които приятелството води до вкусни резултати с награди от световна величина
Взелият наградата "Ресторант на годината" на "Бакхус" за 2023 г. покорява нови кулинарни хоризонти
Обобщаваме годината в храната и питиетата, без които можем. Но не искаме.
Винените журналисти на Бакхус със своите лични мнения и препоръки
Декемврийските мъдрости на един глаДен редактор
Омесена сплотеност по скандинавски
Борбата с рак на Любомир Чонос от Kanaal обедини хиляди из целия бранш и продължава
Неоспорим символ на Коледа и комерсиален продукт с милиарден тираж всяка година
Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва
Как изглежда двудневният рожден ден на най-продаваната марка шампанско Moët & Chandon
Бавно, но неизбежно диетата на човечеството се променя
Най-голямото българско винено изложение тази година е от 1 до 3 декември в зала 1 на Интер Експо Център София
И малко размисли и прогнози за кресливите тенденции на XXI век
Нейни автори са кулинарният фотограф Илиан Илиев и шеф-готвачите Милен Златев и Милен Панев
Ценителите на кехлибарената напитка ще могат да попият от знанията на Пино Пероне в рамките на Whiskey Fest Sofia
На 7 ноември в ресторант Talents творят 6 забележителни шеф-готвачи с 6 различни философии, обединени от HRC Culinary Academy
Според класацията The world’s 50 best bars за 2023 г. първото място е за Sips
Юбилейното десето издание ще се проведе от 27 до 29 октомври в Sofia Event Center
Събитието ще отбележи Международния ден на шампанското
Chilli Hills отварят ново пространство за събития, премиерата е на 7 октомври